Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυμπαράσταση στους εργαζόμενους της Olympic Catering
Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της Olympic Catering

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής, σε ανακοίνωσή του καταδικάζει απόφαση της Olympic Catering, σύμφωνα με την οποία η εταιρεία θα προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων λόγω μείωσης της παραγωγής στην […]

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής, σε ανακοίνωσή του καταδικάζει απόφαση της Olympic Catering, σύμφωνα με την<...> οποία η εταιρεία θα προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων λόγω μείωσης της παραγωγής στην επιχείρηση.

“Η εργοδοσία του Olympic Catering ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε δεκάδες απολύσεις εργαζομένων με πρόσχημα της μείωση της παραγωγής στην επιχείρηση. Η απόφαση αυτή της μεγαλοεργοδοσίας έρχεται σε μια εποχή οικονομικής κρίσης και σκληρού ανταγωνισμού για το ποιο κομμάτι της πλουτοκρατίας θα πάρει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Μια εποχή που βάλλεται το σύνολο των δικαιωμάτων μας από κυβέρνηση και κόμματα υπηρέτες των εργοδοτών, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

“Οι εργαζόμενοι που αποτελούν τα μόνιμα θύματα της κρίσης που δημιούργησε το βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα, καλούνται να πληρώσουν για μια ακόμη φορά και με την απώλεια θέσεων εργασίας, που θα σημάνει την εξαθλίωση των οικογενειών τους.Το συνδικάτο και οι εργαζόμενοι του κλάδου δηλώνουμε την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της Olympic Catering και θα συνεχίσουμε κλιμακώνοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη δουλειά και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Στη μάχη αυτή οι δυνάμεις του κλάδου πρέπει να απαντήσουν συλλογικά, με ταξική ενότητα και αλληλεγγύη. Κάθε εργαζόμενος που πλήττεται από την αντεργατική πολιτική πρέπει να μας βρίσκει όλους στο πλάι του. Ο αγώνας θα είναι μακρύς και δύσκολος. Προϋπόθεση για δουλειά με δικαιώματα είναι η ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, η διεκδίκηση αιτημάτων που καλύπτουν τις δικές μας ανάγκες κι όχι τα κέρδη των εκμεταλλευτών μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024