Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση προεδρείου ΕΞΑ με πρόεδρο και γ.γ. ΕΟΤ

Συνάντηση προεδρείου ΕΞΑ με πρόεδρο και γ.γ. ΕΟΤ

Εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ.κ. Δημήτρη Λαμπαδάριο και Αθανάσιο Οικονόμουαντίστοιχα, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, πραγματοποίησε πρόσφατα το προεδρείο […]

Εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, κ.κ. Δημήτρη Λαμπαδάριο και Αθανάσιο Οικονόμου<...>αντίστοιχα, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, πραγματοποίησε πρόσφατα το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής (ΕΞΑ), προκειμένου να τους γνωστοποιηθούν ορισμένα θέματα που απασχολούν την ξενοδοχειακή τάξη της περιοχής.

Από τα θέματα της ατζέντας ξεχωρίζουν τα παρακάτω:


  1. Τουριστική προβολή της Αττικής ως CITY-BREAK προορισμού: Ζητήθηκε από την ηγεσία του ΕΟΤ να επανεξετασθεί και υλοποιηθεί το πρόγραμμα της τουριστικής προβολής της Αττικής ως CITY-BREAK προορισμού. Υπενθυμίζεται ότι μετά από πρωτοβουλία της ΕΞΑ, η προηγούμενη ηγεσία του ΕΟΤ είχε έλθει σε συμφωνία με εταιρία συμβούλων, η οποία θα αναλάμβανε την προβολή της περιοχής, μέσω ενεργειών lobbying στην Βρετανική, Γερμανική και Γαλλική αγορά. Η νέα ηγεσία του ΕΟΤ βλέπει θετικά το εν λόγω πρόγραμμα και υποσχέθηκε ότι είναι στις προθέσεις της η υλοποίησή του.
  2. Κατάθεση τροπολογίας για την οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης έμπροσθεν των ξενοδοχείων: Ως γνωστόν, η ΕΞΑ εδώ και πολλά χρόνια έχει καταθέσει σχετική τροπολογία στους αρμόδιους κρατικούς φορείς, ώστε να θεσμοθετηθεί ελεύθερος χώρος στάθμευσης έμπροσθεν των ξενοδοχείων για την αποβίβαση και επιβίβαση των πελατών από τα τουριστικά λεωφορεία και ΤΑΞΙ. Μέχρι στιγμής η εν λόγω τροπολογία έχει περιληφθεί τέσσερις φορές σε σχετικό νομοσχέδιο και την τελευταία στιγμή απαλείφεται χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη εξήγηση. Η ηγεσία του ΕΟΤ υποσχέθηκε ότι θα συναινέσει με σχετικές ενέργειες για κάποια θετική κατάληξη του προβλήματος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024