Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ easyJet ενισχύει την παρουσία της μέσω της Travelport
Περαιτέρω επέκταση των υπηρεσιών κρατήσεων της easyJet

Η easyJet ενισχύει την παρουσία της μέσω της Travelport

Η νέα συμφωνία μεταξύ easyJet και Travelport θα προσφέρει αναβαθμισμένες λειτουργίες στη βελτίωση της διαδικασίας κράτησης για τους πράκτορες, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων συμπληρωματικών υπηρεσιών της easyJet.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία easyJet και η Travelport ανακοίνωσαν μια νέα συμφωνία, που θα επεκτείνει περαιτέρω τις υπηρεσίες κρατήσεων της easyJet, οι οποίες θα πωλούνται από όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία, συνδεδεμένα με το Galileo διεθνώς, προς τους πελάτες της, αλλά και από κάθε άλλο πράκτορα που χρησιμοποιεί το Travelport Universal API. Επιπλέον, η νέα συμφωνία θα προσφέρει αναβαθμισμένες λειτουργίες στη βελτίωση της διαδικασίας κράτησης για τους πράκτορες, συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων συμπληρωματικών υπηρεσιών της easyJet.

Η νέα συμφωνία βασίζεται σε μια παλαιότερη μεταξύ της easyJet και της Travelport (2007), που ήταν και η πρώτη κίνηση της easyJet, βάσει της οποίας επέτρεπε σε τρίτους τη διανομή των προϊόντων της.

Όλοι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας, που επιτυγχάνεται με την πρόσβαση στο περιεχόμενο της easyJet μέσω της Travelport GDS, επιτρέποντας έτσι ταχύτερες κρατήσεις και δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών ξενοδοχείων, ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών που προσφέρονται από την Travelport.

Σχολιάζοντας τη νέα συμφωνία, ο Andrew Hodges, διευθυντής Πωλήσεων, Διανομής & Επιχειρήσεων της easyJet, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εμβαθύνουμε και θα διευρύνουμε τη συνεργασία μας με την Travelport καθιστώντας το προίόν μας διαθέσιμο σε όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Η εκτεταμένη παγκόσμια παρουσία της Travelport μας παρέχει ένα αποτελεσματικό κανάλι διανομής για τη διανομή δημοφιλών ναύλων, συμπεριλαμβανομένου του ναύλου ‘Flexi’, ειδικά στην οργανωμένη αγορά εταιρικών ταξιδιών”.

Ο Robin Ranken, Head of Airline Relationships για την Ευρώπη στο Travelport, πρόσθεσε: “Η αναθεωρημένη αυτή συμφωνία επεκτείνει την γκάμα εφαρμογών διανομής που είμαστε σε θέση να παρέχουμε στην easyJet, καθώς αξιοποιούμε τις επενδύσεις μας σε τεχνολογία, για να διευκολύνουμε την πώληση των προϊόντων των αεροπορικών εταιρειών και να ανταποκριθούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους. Η διεθνής μας παρουσία, καθώς και η αξία που μπορεί να δώσει το ενδιάμεσο κανάλι διανομής σε έναν αεροφορέα όπως η easyJet, αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες για την επίτευξη μιας επιτυχούς συμφωνίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024