Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠαράδειγμα μίμησης το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την ασφάλεια του

Παράδειγμα μίμησης το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την ασφάλεια του

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε ημερίδα του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας με θέμα την ασφάλεια της πολιτικής αεροπορίας και το ρόλο του […]

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων της Κύπρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε ημερίδα του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας με θέμα την ασφάλεια<...> της πολιτικής αεροπορίας και το ρόλο του κράτους, το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος<.> αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον τομέα της Ασφάλειας καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες το κατέστησαν το πλέον ασφαλές αεροδρόμιο της Ευρώπης.

Ο κ. Νεοφύτου επίσης, ανέφερε ότι τα αεροδρόμια της Κύπρου βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο καθώς είναι σε πορεία υλοποίησης το σχέδιο για την αλλαγή του τρόπου διεύθυνσης των δύο αεροδρομίων όπως και η προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό τους. Ωστόσο, τόνισε ότι την ευθύνη για την ασφάλεια των αεροδρομίων, ανεξάρτητα με το ποιος θα τα διαχειρίζεται, παραμένει κρατική υπόθεση, υπόθεση της Αστυνομίας και της Πολιτικής Αεροπορίας.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι τα κυπριακά αεροδρόμια αγγίζουν την τελειότητα στον τομέα της ασφάλειας, καθώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024