Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠαρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης για την στάθμευση στο αεροδρόμιο Αθηνών

Παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης για την στάθμευση στο αεροδρόμιο Αθηνών

Με παρέμβαση του το υπουργείο Ανάπτυξης θα εξετάσει το θέμα των υψηλών τιμών στη στάθμευση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος“, που προέκυψε μετά από πολλές διαμαρτυρίες τους τελευταίους μήνες. […]

Με παρέμβαση του το υπουργείο Ανάπτυξης θα εξετάσει το θέμα των υψηλών τιμών στη στάθμευση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών<...> “Ελευθέριος Βενιζέλος<.>“, που προέκυψε μετά από πολλές διαμαρτυρίες τους τελευταίους μήνες. Ο έλεγχος θα αφορά την τήρηση των αγορανομικών διατάξεων στην τιμολόγηση του χώρου στάθμευσης.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα αφορά την υπερχρέωση των ιδιοκτητών οχημάτων στους χώρους στάθμευσης μικρής διάρκειας, όταν αυτά παρέμεναν σταθμευμένα περισσότερες από τέσσερις ώρες. Για την διευθέτηση του θέματος παρενέβη ο υφυπουργός Aνάπτυξης κ. Xρ. Θεοδώρου, ο οποίος έδωσε εντολή στην αρμόδια υπηρεσία να διενεργήσει σχετικό έλεγχο. Yπάλληλοι-ελεγκτές της Διεύθυνσης Eσωτερικού Eμπορίου πραγματοποίησαν ελέγχους, από τους οποίους όμως προέκυψε ότι η εταιρεία τηρεί όλα όσα προβλέπουν οι αγορανομικές διατάξεις.

Έτσι αποφασίστηκε με στόχο να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα να αναρτηθούν πινακίδες που να ενημερώνουν τους οδηγούς-ταξιδιώτες ότι πέραν του τετραώρου θα πρέπει να εγκαταλείπουν το πάρκινγκ μικρής διάρκειας P1 και P2 και να επιλέγουν την στάθμευση σε αντίστοιχα μακράς διάρκειας P3, όπου η σχετική χρέωση είναι αισθητά χαμηλότερη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024