Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΔίωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν χτες υπάλληλοι των Κ.Α.
Κυπριακές Αερογραμμές

Δίωρη στάση εργασίας πραγματοποίησαν χτες υπάλληλοι των Κ.Α.

Ταλαιπωρία υπέστη χτες το επιβατικό κοινό, που διήλθε από τα αεροδρόμια της Λάρνακας και Πάφου κατά τις πρωινές ώρες 6:00-8:00. Αιτία η δίωρη στάση εργασίας, που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι των […]

Ταλαιπωρία υπέστη χτες το επιβατικό κοινό, που διήλθε από τα αεροδρόμια της Λάρνακας και Πάφου κατά τις πρωινές ώρες 6:00-8:00. Αιτία η δίωρη στάση εργασίας, που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι των Κυπριακών Αερογραμμών, μέλη<...>της ΣΥΝΥΚΑ, ΟΗΟ – ΣΕΚ (συνολικά 180 άτομα), διαμαρτυρόμενοι στην απόφαση της Eurocypria, θυγατρικής των Κυπριακών Αερογραμμών, να κατακυρωθεί η εξυπηρέτηση επιβατών της σε ιδιωτική εταιρία και όχι στις Κυπριακές Αερογραμμές. Από τη στάση εργασίας επηρεάστηκαν μία πτήση στη Λάρνακα και δύο πτήσεις στην Πάφο.

Σε δηλώσεις ο Πρόεδρος της ΣΥΝΥΚΑ, κ. Ανδρέας Πιερίδης, εξέφρασε λύπη για την ταλαιπωρία που έχει δημιουργηθεί στο επιβατικό κοινό και επανέλαβε ότι η ενέργεια που λήφθηκε από την Eurocypria «δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης των Κυπριακών Αερογραμμών, δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των δύο εταιριών, ενώ δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα εργοδότησης συναδέλφων στο αεροδρόμιο Πάφου, όπως και στη Λάρνακα». Ο κ. Πιερίδης ζήτησε επίσης την «άμεση παρέμβαση των αρμοδίων υπουργείων», ενώ όπως είπε για την επίλυση του θέματος «θα ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Συγκοινωνιών».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024