Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΕορτασμοί για την παγκόσμια επέτειο της Πολιτικής Αεροπορίας

Εορτασμοί για την παγκόσμια επέτειο της Πολιτικής Αεροπορίας

Εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της παγκοσμίου επετείου των 100 χρόνων Πολιτικής Αεροπορίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστου Βερελή, του διοικητή της ΥΠΑ […]

Εκδήλωση με αφορμή τον εορτασμό της παγκοσμίου επετείου των 100 χρόνων Πολιτικής Αεροπορίας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα<...> το βράδυ, παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστου Βερελή, του διοικητή της ΥΠΑ Σταύρου Κωνσταντινίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Επίσης, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστος Βερελής και ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), Σταύρος Κωνσταντινίδης, κατά τη διάρκεια συνδιάσκεψης μεταξύ των αερολιμεναρχών, που θα γίνει πριν τον εορτασμό με θέμα τον προγραμματισμό των προτεραιοτήτων για το Ολυμπιακό έτος, θα αναφερθούν στο έργο εκσυγχρονισμού που υλοποιείται στα ελληνικά αεροδρόμια από το 2001 και θα ολοκληρωθεί το 2005, συνολικού προϋπολογισμού 1,9 δισ. Ευρώ.

Σε δήλωσή του για την παγκόσμια επέτειο της Πολιτικής Αεροπορίας ο κ. Βερελής τονίζει πως ο τομέας των αερομεταφορών είναι μείζονος σημασίας για την ελληνική οικονομία και αποτελεί αναπτυξιακή προτεραιότητα της Ελλάδας. Με την έννοια αυτή ο εορτασμός των 100 χρόνων Πολιτικής Αεροπορίας συνδέεται άμεσα με τα έργα κατασκευής, επέκτασης και αναδιαρρύθμισης που υλοποιούνται τα 5 τελευταία χρόνια στα Αεροδρόμια όλης της χώρας, αλλά και με την εγκατάσταση του νέου συστήματος εναέριας κυκλοφορίας , νέας γενιάς ραδιοβοηθημάτων, σταθμών radar και τηλεπικοινωνιακών σταθμών. “Είναι πραγματικά σπουδαίο το γεγονός ότι η παγκόσμια επέτειος της Πολιτικής Αεροπορίας συνδέεται σήμερα με αυτό το πρόγραμμα που αποτελεί ιστορικά τη σημαντικότερη και πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια αναβάθμισης της αερομεταφορικής υποδομής στη χώρα μας”, δήλωσε από την πλευρά ο διοικητής της ΥΠΑ κ. Κωνσταντινίδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024