Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΜε κλείσιμο του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης απειλούν οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Με κλείσιμο του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης απειλούν οι εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Το Σωματείο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας Ελλάδος καλεί τα μέλη του να κινητοποιηθούν και να αποκλείσουν τον κόμβο του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης στις 5 Σεπτεμβρίου, μέρα κατά την οποία ο πρωθυπουργός […]

Το Σωματείο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας Ελλάδος καλεί τα μέλη του να κινητοποιηθούν και να αποκλείσουν τον κόμβο του<...> αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης στις 5 Σεπτεμβρίου, μέρα κατά την οποία ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην πόλη για τα εγκαίνια της 68ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το αίτημα της κινητοποίησης είναι η αλλαγή των συμβάσεων των συμβασιούχων, με πολλά χρόνια, που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, στην Ο.Α., σε αορίστου χρόνου.

Τη σχετική απόφαση έλαβε το Σωματείο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας Ελλάδος, κατά τη χθεσινή Έκτακτη Γενική του Συνέλευση, στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024