Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΟι ΗΠΑ αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφαλείας πτήσεων της Ελλάδας

Οι ΗΠΑ αναβαθμίζουν το επίπεδο ασφαλείας πτήσεων της Ελλάδας

Πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιθανόν εντός του Απριλίου αναμένεται η αναβάθμιση της χώρας μας στο βαθμό επιπέδου ασφαλείας των πτήσεων από την κατηγορία 2 στην κατηγορία 1 ανέφερε ο […]

Πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιθανόν εντός του Απριλίου αναμένεται η αναβάθμιση της χώρας μας<...> στο βαθμό επιπέδου ασφαλείας των πτήσεων από την κατηγορία 2 στην κατηγορία 1 ανέφερε ο απερχόμενος διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), Στ. Κωνσταντινίδης.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινίδη στη διάρκεια της θητείας του εντατικοποιήθηκαν οι επαφές της ΥΠΑ με τις Ομοσπονδιακές Αρχές Αερομεταφορών των ΗΠΑ (Federal Aviation Authorities – FAA) για να αλλάξει αυτός ο χαρακτηρισμός που γίνεται αιτία να μην επιτρέπεται να προστεθούν δρομολόγια από τη χώρα μας προς τις ΗΠΑ με αποτέλεσμα μόνο οι Ολυμπιακές Αερογραμμές και η Delta να πραγματοποιούν πτήσεις προς τις ΗΠΑ.

Επίσης, πρόσφατα ξεκίνησε να δίνεται και στους Έλληνες χειριστές αεροσκαφών το ενιαίο αναγνωρισμένο Ευρωπαϊκό πτυχίο που τους δίνει τη δυνατότητα να εργαστούν σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024