Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔηλώσεις Βερελή: Σύντομα θα κατατεθεί η τροπολογία για την Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία

Δηλώσεις Βερελή: Σύντομα θα κατατεθεί η τροπολογία για την Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία

Σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία για τη δημιουργία της νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας, όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστος Βερελής σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση […]

Σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία για τη δημιουργία της νέας Ολυμπιακής Αεροπορίας, όπως ανακοίνωσε<...> χθες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρίστος Βερελής σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Όπως είπε ο υπουργός, η λύση που δίδεται είναι συμβατή με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει το μέγιστο δυνατό όφελος για το ελληνικό δημόσιο και δίνει μια λύση στο θέμα της εταιρίας, το οποίο, εδώ και 25 χρόνια, δημιουργεί προβλήματα και κόστος για τους Έλληνες φορολογούμενους.

O κ. Βερελής εκτίμησε ότι σύντομα η Ολυμπιακή Αεροπορία θα έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει ιδιώτες για την πλειοψηφία των μετοχών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024