Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςH Swissport International ανακοινώνει 5ετή συμφωνία με τη South African Airways
Η συμφωνία ισχύει έως και το 2014

H Swissport International ανακοινώνει 5ετή συμφωνία με τη South African Airways

H Swissport International έκλεισε πολυετή συμφωνία συνεργασίας με τη South African Airways. Με βάση τη νέα συμφωνία, η Swissport θα παρέχει τις υπηρεσίες της για περίπου 60.000 πτήσεις το χρόνο […]

H Swissport International έκλεισε πολυετή συμφωνία συνεργασίας με τη South African Airways. Με βάση τη νέα συμφωνία,<...> η Swissport θα παρέχει τις υπηρεσίες της για περίπου 60.000 πτήσεις το χρόνο προς τον Εθνικό Αερομεταφορέα της Νότιας Αφρικής και, συγκεκριμένα, στα κεντρικά (hub) αεροδρόμια του Γιοχάνεσμπουργκ και του Κέιπ Τάουν, αλλά και στα μεγαλύτερα περιφερειακά αεροδρόμια όπως αυτά του Durban, Port Elizabeth, East London και George. Η συμφωνία, η οποία ισχύει έως και το 2014, επιβεβαιώνει και ενισχύει τους ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στους δύο συνεργάτες.

Ταυτόχρονα, η Αφρική γίνεται ολοένα και περισσότερο σημαντικός προορισμός της λειτουργίας της Swissport παγκοσμίως, καθώς πλέον δραστηριοποιείται σε 22 σταθμούς σε 7 αφρικανικές χώρες. Στην κατεύθυνση αυτή, η Swissport εκπροσωπείται αποτελεσματικά στη Νότια Αφρική, ένα έθνος με ισχυρή βιομηχανία που σημειώνει μεγάλο ρυθμό ανάπτυξης και αναμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου του 2010.

Η Swissport και τα 2100 άτομα του προσωπικού της ήδη χειρίζονται επιτυχημένα, από τις αρχές του χρόνου και τα 58 αεροσκάφη του στόλου της South African Airways και περισσότερες από 5.000 πτήσεις ανά μήνα.

Είμαστε υπερήφανοι που δεχόμαστε τέτοια ψήφο εμπιστοσύνης στις υπηρεσίες μας”, αναφέρει ο κ. Willy Hallauer, CEO της Swissport South Africa και συμπληρώνει: “Το τελευταίο διάστημα καταφέραμε να αποδείξουμε ότι είμαστε άριστοι συνεργάτες της SAA σε επίπεδο ποιότητας, προσαρμοστικότητας και αξιοπιστίας, μέσω καινοτομιών σε τομείς όπως οι διαδικασίες χειρισμού και διακίνησης των αποσκευών, αλλά και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών (e-services)”.

Ο CEO της SAA, κ. Khaya Ngquala, πρόσθεσε ότι η Swissport έχει ήδη δείξει έμπρακτα εξαιρετικά δείγματα των ικανοτήτων της. “Ένας από τους στρατηγικούς στόχους της SAA ήταν να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά και την επίτευξη υψηλού ποσοστού έγκαιρων αναχωρήσεων των πτήσεων (on time performance). Γι’αυτό χρειαζόμασταν, και βρήκαμε, μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών εδάφους υψηλού επιπέδου, που θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024