Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Air Mauritius διορίζει την APG ως GSA σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες
Αερομεταφορές

Η Air Mauritius διορίζει την APG ως GSA σε 8 Ευρωπαϊκές χώρες

Ανάμεσα στις 8 ευρωπαϊκές χώρες βρίσκεται η Ελλάδα και η Κύπρος.

Η Air Mauritius διόρισε την APG ως GSA Πωλήσεων και Marketing στην Αυστρία, το Βέλγιο, την Κύπρο, την Ελλάδα, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Η αεροπορική, με την εν λόγω συνεργασία στοχεύει στην ενίσχυση της παγκόσμιας παρουσίας της, την επέκταση των πωλήσεων σε όλες τις αγορές αλλά και την δημιουργία ενός τουριστικός συμπλέγματος.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα, η APG αντιπροσώπευε την αεροπορική σε σημαντικές αγορές, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Ελβετία και η Γερμανία. Αυτό το στρατηγικό ραντεβού πρόκειται να διαδραματίσει βασικό ρόλο στη διευκόλυνση των προσπαθειών επέκτασης της αεροπορικής εταιρείας, ιδιαίτερα με την έλευση νέων δραστηριοτήτων στην Ευρώπη

Από τον Οκτώβριο του 2023, η Air Mauritius θα ξεκινήσει τη λειτουργία δύο εβδομαδιαίων πτήσεων προς τη Γενεύη, ενώ παράλληλα θα αυξήσει τις συχνότητές της προς το Λονδίνο με μια καθημερινή πτήση προς το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου από τις 29 Οκτωβρίου 2023.

Ο CEO της Air Mauritius, κ. Krešimir Kučko, δήλωσε σχετικά: «Σε ευθυγράμμιση με τον στόχο μας να βοηθήσουμε τον Μαυρίκιο να επιτύχει τον στόχο των 1,4 εκατομμυρίων επισκεπτών μέχρι το τέλος αυτού του έτους, θεωρούμε αυτή την πρωτοβουλία ως το βέλτιστο μέσο για την ενίσχυση του δικτύου διακεκριμένων πωλήσεών μας πράκτορες συνεργαζόμενοι με την APG, η οποία πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει τις πωλήσεις της Air Mauritius».

Από την πλευρά της η CEO της APG Inc, κα Sandrine de Saint Sauveur πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την Air Mauritius για να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024