Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAPG – Blue Ribbon Bags: Στρατηγική συνεργασία για τις κατεστραμμένες, καθυστερημένες και χαμένες αποσκευές
Αερομεταφορές

APG – Blue Ribbon Bags: Στρατηγική συνεργασία για τις κατεστραμμένες, καθυστερημένες και χαμένες αποσκευές

Η νέα συνεργασία αντανακλά τη δέσμευση της APG να βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη και να διασφαλίσει ότι οι επιβάτες έχουν ένα πολύ όμορφο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Η APG υπέγραψε σύμφωνο αποκλειστικής συνεργασίας με την Blue Ribbon Bags, για την παροχή υπηρεσιών προστασίας αποσκευών σε 275 επιβάτες.

Συγκεκριμένα, από την 1η Μαΐου 2023,  275  εισιτήρια που θα εκδοθούν από το GDS θα περιλαμβάνουν αυτόματα Blue Ribbon Bags’ υπηρεσίες προστασίας. Σε περίπτωση απώλειας ή καθυστέρησης αποσκευών, οι επιβάτες μπορούν να υποβάλουν αξίωση στο σχετικό ιστότοπο APG-IET Blue Ribbon Bags για την έναρξη της παρακολούθηση και την ταχεία παράδοση των αποσκευών τους.

Οι υπηρεσίες της Blue Ribbon Bags περιλαμβάνουν παρακολούθηση και επιτάχυνση της επιστροφής των καθυστερημένων αποσκευών. Οι πελάτες θα λαμβάνουν συνεχείς ενημερώσεις κάθε φορά που υπάρχει μια αλλαγή στην κατάσταση της αποσκευή τους.

Η νέα συνεργασία αντανακλά τη δέσμευση της APG να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών και να διασφαλίσει ότι οι επιβάτες έχουν ένα πολύ όμορφο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. «Κατανοούμε την απογοήτευση που μπορεί να προκαλέσει η απώλεια ή η καθυστέρηση αποσκευών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Blue Ribbon Bags για να προσφέρουμε μια εύκολη και αξιόπιστη λύση στους επιβάτες μας», δήλωσε η Ophelie Chendrong, Executive Product Director της APG IET

«Η υπηρεσία μας παρέχει στους αεροπορικούς ταξιδιώτες τη σιγουριά ότι εάν δεν φτάσουν οι παραδοτέες αποσκευές τους το αεροδρόμιο προορισμού, θα συντονίσουμε και θα επισπεύσουμε την ταχεία επιστροφή. Οι πελάτες μας θα πρέπει να μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους ή να επικεντρωθούν στο επαγγελματικό τους ταξίδι, ενώ εμείς εντοπίζουμε και επισπεύδουμε τις αποσκευές», δήλωσε ο CD Lazear, SVP Global Sales της Blue Ribbon Bags.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024