Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Airbus υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την China Aviation
Αερομεταφορές

Η Airbus υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την China Aviation

Επί του παρόντος, η Airbus έχει κλείσει αντίστοιχες συμφωνίες σε 3 ηπείρους: Αμβούργο (Γερμανία), Τουλούζη (Γαλλία), Mobile (ΗΠΑ) και Tianjin (Κίνα).

Καθώς η τουριστική βιομηχανία εισέρχεται σε μία νέα εποχή, η Airbus υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την China Aviation. Συγκεκριμένα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Airbus, ο Guillaume Faury υπέγραψε με την Tianjin Free Trade Zone Investment Company Ltd., και την Aviation Industry Corporation of China Ltd., μνημόνιο συνεργασίας για την χρήση Airbus A320 στις πτήσεις προς και από την Tianjin.

Κατά την υπογραφή της συμφωνίας ήταν παρόντες ο πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping μαζί με τον έτερο του Emmanuel Macron.

Επί του παρόντος, η Airbus έχει κλείσει αντίστοιχες συμφωνίες σε 3 ηπείρους: Αμβούργο (Γερμανία), Τουλούζη (Γαλλία), Mobile (ΗΠΑ) και Tianjin (Κίνα).

Επιπλέον, η Airbus υπέγραψε επίσης Γενικούς Όρους Συμφωνίας (GTA) με την China Aviation Supplies Holding Company (CAS) που καλύπτουν την αγορά 160 εμπορικών αεροσκαφών Airbus. Το GTA περιλαμβάνει προηγούμενες ανακοινώσεις για 150 οικογενειακά αεροσκάφη A320 και για 10 παραγγελίες αεροσκαφών ευρείας ατράκτου A350-900, αντανακλώντας την έντονη ζήτηση σε όλα τα τμήματα της αγοράς από κινεζικούς αερομεταφορείς.

Τα επόμενα 20 χρόνια, η εναέρια κυκλοφορία της Κίνας αναμένεται να αυξηθεί κατά 5,3% ετησίως, σημαντικά ταχύτερη από τον παγκόσμιο μέσο όρο του 3,6%. Αυτό θα οδηγήσει σε ζήτηση για 8.420 επιβατικά και εμπορευματικά αεροσκάφη από τώρα έως το 2041, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο από το 20% της συνολικής παγκόσμιας ζήτησης για περίπου 39.500 νέα αεροσκάφη τα επόμενα 20 χρόνια.

«Είναι τιμή μας να συνεχίσουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας υποστηρίζοντας την ανάπτυξη της πολιτικής αεροπορίας της Κίνας με τις κορυφαίες οικογένειες αεροσκαφών μας. Υποστηρίζει τη θετική δυναμική ανάκαμψης και τις ευημερούσες προοπτικές για την κινεζική αεροπορική αγορά και την επιθυμία για βιώσιμη ανάπτυξη με τα οικολογικά αποδοτικά αεροσκάφη τελευταίας γενιάς της Airbus», δήλωσε ο CEO της Airbus, Guillaume Faury. «Η Airbus εκτιμά τη συνεργασία της με τους κινεζικούς φορείς στον τομέα της αεροπορίας και νιώθουμε προνομιούχοι να παραμείνουμε συνεργάτης επιλογής στη διαμόρφωση του μέλλοντος της πολιτικής αεροπορίας στην Κίνα».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024