Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ South African Airways Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Αφρικής
Βραβεία Skytrax World Airline Awards

Η South African Airways Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Αφρικής

Η South African Airways πρόσφατα ξανα-βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Αφρικής και φέτος κέρδισε και στην κατηγορία “Οι καλύτερες υπηρεσίες προσωπικού” Αφρικής στα βραβεία “Skytrax World Airline Awards”, τα […]

Η South African Airways πρόσφατα ξανα-βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Αφρικής και φέτος κέρδισε και στην κατηγορία<...> “Οι καλύτερες υπηρεσίες προσωπικού” Αφρικής στα βραβεία “Skytrax World Airline Awards”, τα οποία έγιναν στην 11η Έκθεση Εσωτερικού Αεροσκαφών στο Αμβούργο, στη Γερμανία, στις 20 Μαΐου 2010.

Τα ιδιαίτερης σημασίας Διεθνείς Βραβεία Αεροπορικών Εταιρείων Skytrax παρουσιάστηκαν σε μια άτυπη τελετή βραβεύσεων από τον Edward Plaisted, CEO Skytrax.Τα Βραβεία έχουν πάνω από 20 κατηγορίες και οι νικητές επιλέγονται από το σημαντικότερο κοινό της αεροπορικής βιομηχανίας-οι πελάτες.

Πάνω από 17,9 εκατομμύρια επιβάτες 100 διαφορετικών εθνικοτήτων συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της έρευνας των Διεθνών Βραβείων Αεροπορικών Εταιρειών η οποία διευθύνθηκε μέσα σε 10 μήνες-από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Απρίλιο του 2010.

Τα βραβεία είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και είναι βασισμένα στις ανεξάρτητες και αληθινές προσδοκίες των επιβατών προς τις αεροπορικές εταιρείες.

Ο Michael Bentele, επικεφαλής Ευρώπης της SAA ανέφερε: “Είμαστε περήφανοι που κερδίζουμε αυτό το τόσο σημαντικό βραβείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην 11η Έκθεση Εσωτερικού Αεροσκαφών και έχω την τιμή να παραλάβω το βραβείο εκ μέρους της SAA.Ευχαριστούμε τους πελάτες μας που ψήφισαν την South African Airways!”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024