Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαJuneyao Air: Απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα από τον Απρίλιο 2024
Αεροπορικές εταιρείες

Juneyao Air: Απευθείας πτήση Σανγκάη – Αθήνα από τον Απρίλιο 2024

Juneyao Air

Πρόσθετα στο δρομολόγιο Σανγκάη – Αθήνα, η Juneyao Air ήδη πραγματοποιεί τρία απευθείας δρομολόγια συνδέοντας την Κίνα με την Ευρώπη, τα Σανγκάη-Ελσίνκι, Τσεντσόου (Zhengzhou)-
Ελσίνκι, και Τσεντσόου – Μιλάνο, έχοντας μεταφέρει περισσότερους από 180.000 ταξιδιώτες τα τελευταία 4 χρόνια.

Η Juneyao Air μόλις ανακοίνωσε την επικείμενη έναρξη το 2024 ενός νέου δρομολογίου από τον κόμβο της στη Σαγκάη προς την Αθήνα, με το κορυφαίο αεροσκάφος της Boeing 787-9 Dreamliner, επεκτείνοντας περαιτέρω το δίκτυό της στην Ευρώπη. Η Juneyao Air είναι μία από τις ηγετικές ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα και είναι επίσης ο πρώτος Συνδετικός Συνεργάτης (Connecting Partner) της Star Alliance.

“Βασιζόμενη στην πρωτοβουλία ‘Ζώνη και Δρόμος’ (“Belt and Road Initiative”), η Juneyao Air, πρώτη μεταξύ των κινεζικών ιδιωτικών αεροπορικών εταιρειών, αναλαμβάνει την πραγματοποίηση του διηπειρωτικού αυτού δρομολογίου” δήλωσε ο Mr Yu Chengji, CEO της Juneyao Air. “Επιλέγουμε την Αθήνα ως τον τρίτο ευρωπαϊκό προορισμό της Juneyao, λόγω των πλούσιων τουριστικών πόρων της Αθήνας και της Μεσογείου και της όλο και πιο στενής εμπορικής σύνδεσής τους με την Κίνα. Το νέο δρομολόγιο θα βελτιώσει περαιτέρω την επικοινωνία μεταξύ των Κινέζων και των Ελλήνων και θα ενισχύσει τις επιχειρηματικές, εμπορικές, τουριστικές και πολιτιστικές συνδέσεις μεταξύ των δύο περιοχών”.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στην Αθήνα τους συνεργάτες και φίλους της Juneyao Air! Σε μια τόσο σημαντική, στρατηγικής σημασίας, αγορά όπως είναι η Κινεζική, η Σανγκάη έως σήμερα κατέγραφε τα υψηλότερα ποσοστά επιβατικής κίνησης προς την Αθήνα μέσω ενδιάμεσων σταθμών, οπότε η έναρξη για πρώτη φορά της απευθείας σύνδεσης είναι μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις για το αεροδρόμιο, την πόλη και τη χώρα μας.

Εκ μέρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην Juneyao Air για την ‘ψήφο εμπιστοσύνης’ στην αγορά της Αθήνας και να επιβεβαιώσω τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την αεροπορική εταιρεία, με στόχο να συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην επιτυχία του δρομολογίου. Ευχόμαστε στον αεροπορικό συνεργάτη μας πλήρεις και ασφαλείς πτήσεις και ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην αγορά μας!”

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα ξεκινώντας τον Απρίλιο 2024, με Boeing 787 Dreamliner, προσφέροντας καμπίνα διακεκριμένων επιβατών και καμπίνα
οικονομικών θέσεων. H Juneyao Air είναι η μοναδική και η πρώτη κινεζική αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί την απευθείας σύνδεση μεταξύ Σανγκάης και Αθήνας. Το δρομολόγιο
αποτελεί τμήμα του σχεδιασμού της Juneyao Air να προσφέρει αυξημένη παγκόσμια διασυνδεσιμότητα από την Κίνα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

11/12/2023
08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023