Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πτήση προς Ινδία εγκαινιάζει η Qatar Airways

Νέα πτήση προς Ινδία εγκαινιάζει η Qatar Airways

Τη δρομολόγηση πτήσεων προς την πόλη Kozhikode της Νοτιοδυτικής Ινδίας – την τρίτη πύλη εισόδου της εταιρίας στην πολιτεία Kerala – ανακοίνωσε η Qatar Airways από τις 15 Ιουνίου. Η […]

Τη δρομολόγηση πτήσεων προς την πόλη Kozhikode της Νοτιοδυτικής Ινδίας – την τρίτη πύλη εισόδου της εταιρίας στην πολιτεία Kerala – ανακοίνωσε η Qatar Airways από τις 15 Ιουνίου. Η πόλη, γνωστή στο παρελθόν<...>ως Calicut, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας Kerala με πληθυσμό 500.000 κατοίκων και είναι διάσημη για τις υπέροχες παραλίες της, τα ιστορικά της μνημεία, το φυσικό πλούτο και τις πασίγνωστες θεραπείες Ayurveda, αποτελώντας έναν παράδεισο για τους τουρίστες που αναζητούν την περιπέτεια και την ηρεμία.

Η πόλη Kozhikode, γίνεται ο ένατος προορισμός που εξυπηρετεί η Qatar Airways προς την Ινδία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε 58.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways, κ. Akbar Al Baker, σχετικά δήλωσε: “Η Ινδία σήμερα είναι μακράν η μεγαλύτερη αγορά για την Qatar Airways, αφού εξυπηρετούμε αυτή τη στιγμή με απευθείας πτήσεις από την Ντόχα οκτώ πόλεις της Ινδίας οι οποίες σύντομα θα γίνουν εννέα”.

“Η Ινδία” συμπλήρωσε “αποτελεί μια οικονομική δύναμη που αναπτύσσει ταχέως τις υποδομές της σε όλους τους τομείς και βιώνει μεγάλη ανάπτυξη. Η αεροπορική βιομηχανία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που επωφελείται από την ανάπτυξη αυτή και η Qatar Airways είναι ενθουσιασμένη που αποτελεί μέρος αυτής της οικονομικής ανάπτυξης εξυπηρετώντας μετακινήσεις προς και από την Ινδία. Μεγάλο ποσοστό αποδήμων από την πολιτεία Kerala ζουν και εργάζονται στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου και η Qatar Airways ευελπιστεί να τους καλωσορίσει ως επιβάτες στο νέο δρομολόγιο μαζί με τους τουρίστες από την Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου”.

Η πολιτεία Kerala είναι ένας από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς της Ασίας – ένα εξαιρετικό καταφύγιο για τους παραθεριστές που θέλουν να ηρεμήσουν στα διεθνώς γνωστά κέντρα θεραπείας Ayurveda. Διαθέτει πανέμορφες ποταμολίμνες, καταρράκτες, εξωτικά άγρια ζώα, μεγάλα δάση και έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αλφαβητισμού στην Ινδία που φτάνει το 100% του πληθυσμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024