Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒραβεία στις διακεκριμένες θέσεις της Qatar Airways

Βραβεία στις διακεκριμένες θέσεις της Qatar Airways

Νέες διακρίσεις από την τουριστική βιομηχανία σε δύο ξεχωριστές απονομές βραβείων που έγιναν στη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αφρική κατέκτησε η πολυβραβευμένη Διακεκριμένη Υπηρεσία της Qatar Airways. Η εταιρία […]

Νέες διακρίσεις από την τουριστική βιομηχανία σε δύο ξεχωριστές απονομές βραβείων που έγιναν στη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αφρική κατέκτησε η πολυβραβευμένη Διακεκριμένη Υπηρεσία της Qatar Airways. Η εταιρία συνέχισε την εντυπωσιακή<...>συλλογή βραβείων, αφού έλαβε το βραβείο Καλύτερης Πρώτης Θέσης Αεροπορικής Εταιρίας στην τελετή της απονομής Βραβείων του Middle East Customer Care Excellence Awards Institute, που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Burj Al Arab στο Ντουμπάι. Το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας έλαβε ο κ. Ali Al Rais, Executive Vice President Commercial της Qatar Airways.

Τα βραβεία που απονέμει το Ινστιτούτο Middle East Excellence Awards Institute σχεδιάστηκαν για να επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις της Μέσης Ανατολής που αρίστευσαν στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Στο Γιοχάνεσμπουργκ η Qatar Airways έλαβε το βραβείο της καλύτερης Business Αεροπορικής Εταιρίας στην εναρκτήρια τελετή απονομής των βραβείων “Tourism Investor Awards” που απονέμει ο όμιλος Africa Investor. Με το βραβείο αναγνωρίζεται η ανώτερης ποιότητας υπηρεσία της Qatar Airways, καθώς και η συνδρομή της στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Αφρικανική ήπειρο.

Στην τελετή απονομής, που έγινε στο ξενοδοχείο Park Hyatt Regency, η αεροπορική εταιρία του Κατάρ ξεπέρασε τον σκληρό ανταγωνισμό των πέντε κορυφαίων αεροπορικών εταιριών που ήταν υποψήφιες και έλαβε τη διάκριση μπροστά σε 300 επιφανείς επενδυτές, υψηλόβαθμα στελέχη και παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways, κ. Akbar Al Baker δήλωσε ότι με τα βραβεία αναγνωρίζεται ξεκάθαρα ότι η εταιρία έχει κερδίσει την προτίμηση όσων ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους προσφέροντας τα υψηλότερα επίπεδα υπηρεσίας.

“Αυτά τα δύο βραβεία αποτελούν αναγνώριση του ότι η Qatar Airways συνεχίζει να πρωτοπορεί στην αεροπορική βιομηχανία, προσφέροντας τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες στους πολύτιμους πελάτες της” δήλωσε. Ο κ. Al Baker αναφέρθηκε και στα εγκαίνια των νέων γραφείων της εταιρίας αποκλειστικά για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης και της Διακεκριμένης Θέσης που άνοιξαν στην Ντόχα ως απόδειξη της δέσμευσης της Qatar Airways να παρέχει στους πελάτες της αποκλειστικές υπηρεσίες.

Τα νέα γραφεία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την εξυπηρέτηση των αναγκών των επιβατών που ταξιδεύουν στις Διακεκριμένες Θέσεις και θεωρούνται η φυσική επέκταση του Premium Terminal στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα. Και οι δύο εγκαταστάσεις προσφέρουν υπηρεσίες εφάμιλλες ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Με αυτές τις πολυτελείς παροχές η Qatar Airways επιθυμεί να μετατρέψει τα αεροπορικά ταξίδια σε μια ευχάριστη και ξέγνοιαστη εμπειρία για τους επιβάτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024