Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔρομολόγια προς την πόλη Kozhikode της Ινδίας εγκαινιάζει η Qatar Airways

Δρομολόγια προς την πόλη Kozhikode της Ινδίας εγκαινιάζει η Qatar Airways

Την έναρξη του νέου διεθνούς δρομολογίου της με απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις από την Ντόχα προς την παραθαλάσσια πόλη Kozhikode της πολιτείας Kerala στη Νότια Ινδία γιορτάζει η Qatar Airways. Η […]

Την έναρξη του νέου διεθνούς δρομολογίου της με απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις από την Ντόχα προς την παραθαλάσσια πόλη Kozhikode της πολιτείας Kerala στη Νότια Ινδία γιορτάζει η Qatar Airways. Η πτήση με κωδικό QR 284<...>προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της πόλης Kozhikode το πρωί της 16ης Ιουνίου μετά από ολονύκτιο ταξίδι από την πρωτεύουσα του Κατάρ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways, κ. Officer Akbar Al Baker ταξίδεψε με την παρθενική πτήση ως επικεφαλής μιας αντιπροσωπίας από εκπροσώπους των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης από την Ευρώπη και τον Αραβικό Κόλπο. Κατά την άφιξή τους έγιναν δεκτοί με την παραδοσιακή ινδική τελετή υποδοχής. Πολιτικοί, επιχειρηματίες και αξιωματούχοι του αεροδρομίου υποδέχτηκαν την πρώτη πτήση που έγινε με ένα αεροσκάφος Airbus A320.

Με το νέο δρομολόγιο οι πτήσεις της προς την Ινδία αυξάνονται σε 58 την εβδομάδα. Η Qatar Airways εξυπηρετεί τις πόλεις Δελχί, Mumbai, Chennai, Hyderabad, Ahmedabad, Trivandrum, Cochin και Nagpur.

Κατά την άφιξη, ο κ. Al Baker δήλωσε: “Η σημερινή μέρα αποτελεί δείγμα της μεγάλης προσπάθειας που κάναμε για να γίνει πραγματικότητα το νέο δρομολόγιο. Ακολουθώντας την επιτυχία των τριών νέων δρομολογίων μας προς την Ινδία που εγκαινιάσαμε τον περασμένο χρόνο, η νέα προσθήκη στο δίκτυό μας αποδεικνύει την αφοσίωσή μας προς τους ανθρώπους της Ινδίας και τους κατοίκους της Kerala. Θα επιθυμούσα να συγχαρώ την Ινδική κυβέρνηση για την προσπάθειά της να προσφέρει πρόσβαση στην Qatar Airways σε περισσότερες πόλεις σε όλη την Ινδία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε τη βραβευμένη με Πέντε Αστέρια υπηρεσία μας σε μια ακόμα πόλη του παγκόσμιου χάρτη”.

Η πόλη Kozhikode, γνωστή στο παρελθόν ως Calicut, είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας Kerala με πληθυσμό 500.000 κατοίκων και είναι διάσημη για τις υπέροχες παραλίες της, τα ιστορικά της μνημεία, το φυσικό πλούτο και τις πασίγνωστες θεραπείες Ayurveda – ένας παράδεισος για τους τουρίστες που αναζητούν την περιπέτεια και την ηρεμία.

Το νέο δρομολόγιο θα είναι πολύ ελκυστικό για τους απόδημους κατοίκους της πολιτείας Keralα που ζουν και εργάζονται στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου, καθώς και στους τουρίστες από όλη την Ευρώπη και τα άλλα μέρη του κόσμου.

Η Qatar Airways σήμερα διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο από 62 αεροσκάφη που εξυπηρετούν 83 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική την Ινδική Χερσόνησο, την `Aπω Ανατολή και τη Βόρειο Αμερική.

Νωρίτερα φέτος η εταιρία εγκαινίασε προγραμματισμένες πτήσεις μεταξύ της Ντόχα και της πόλης Guangzhou στη Νότια Κίνα. Στις 10 Νοεμβρίου η εταιρία θα εγκαινιάσει προγραμματισμένες πτήσεις προς το Χιούστον της Αμερικής. Η πτήση από την Ντόχα προς το Χιούστον, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, θα διαρκεί 17 ώρες και θα είναι μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια πτήσεις διεθνώς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024