Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςQatar Airways: Έναρξη πτήσεων προς την πόλη Guangzhou της Κίνας

Qatar Airways: Έναρξη πτήσεων προς την πόλη Guangzhou της Κίνας

Σε μια εντυπωσιακή τελετή που έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Baiyun της πόλης Guangzhou της Κίνας εγκαινίασε επίσημα το νέο δρομολόγιο της Qatar Airways ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Akbar […]

Σε μια εντυπωσιακή τελετή που έγινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Baiyun της πόλης Guangzhou της Κίνας εγκαινίασε επίσημα το νέο δρομολόγιο της Qatar Airways ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Akbar Al Baker. “Μετά<...>τα δρομολόγια προς Σαγκάη, Πεκίνο και Χονγκ Κονγκ που έχουν ήδη προστεθεί στο συνεχώς διευρυνόμενο διεθνές δίκτυο της Qatar Airways, η προσθήκη του δρομολογίου προς τη πόλη Guangzhou υπογραμμίζει τη δέσμευση που έχει αναλάβει η εταιρία μας προς τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς την Κίνα, καθώς και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης μας προς την κινεζική οικονομία” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Al Baker.

Η Qatar Airways δρομολόγησε από χτες 20 πτήσεις την εβδομάδα από την Ντόχα προς 4 πόλεις της Κίνας, ενώ από την πρώτη Μαΐου θα προστεθεί ακόμα μια πτήση προς την πόλη Guangzhou, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογής στους επιβάτες.

Το δρομολόγιο προς την πόλη Guangzhou είναι το 82ο δρομολόγιο στο δίκτυο της Qatar Airways και ο 15ος προορισμός της εταιρίας προς την `Απω Ανατολή. Το δρομολόγιο θα εξυπηρετεί ένα αεροσκάφος Airbus A330 σε διαμόρφωση δύο θέσεων με 24 καθίσματα στην Διακεκριμένη Θέση και 248 καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024