Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Qatar Airways γιορτάζει πέντε χρόνια πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο Μυκόνου
Αερομεταφορές

Η Qatar Airways γιορτάζει πέντε χρόνια πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο Μυκόνου

Η εποχική γραμμή Ντόχα-Μυκόνου εκτελείται επί του παρόντος από τα σύγχρονα Airbus A320 της Qatar Airways τέσσερις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Η Qatar Airways γιορτάζει την πέμπτη επέτειο πτήσεων μεταξύ Ντόχας και Μυκόνου. Η εν λόγω αεροπορική ξεκίνησε τις πτήσεις για πρώτη φορά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μυκόνου στις 30 Μαΐου 2018, αλλά οι πτήσεις διακόπηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19 με επανεκκίνηση το 2021 ως μέρος ταξιδιωτικής συμφωνίας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Qatar Airways έχει μεταφέρει περίπου 50.000 επιβάτες στις πτήσεις της στη Μύκονο, μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ στη Ντόχα και του παγκόσμιου δικτύου της Qatar Airways με περισσότερους από 160 προορισμούς.

Η εποχική γραμμή Ντόχα-Μυκόνου εκτελείται επί του παρόντος από τα σύγχρονα Airbus A320 της Qatar Airways τέσσερις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ο Eric Odone, αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ευρώπης της Qatar Airways, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε άλλη μια υπέροχη χρονιά πτήσεων μεταξύ Ντόχας και Μυκόνου. Αυτή η υπηρεσία παρέχει στους ταξιδιώτες απρόσκοπτη σύνδεση με το δίκτυο της Qatar Airways με περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του καλύτερου αεροδρομίου της Μέσης Ανατολής, του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ. Είτε ταξιδεύουν για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια απαράμιλλη υπηρεσία στον ουρανό».

Ο Alexander Zinell, CEO της Fraport Greece, υπογράμμισε: «Με την ευκαιρία των 5 χρόνων παρουσίας της Qatar Airways στην παγκοσμίου φήμης Μύκονο, θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα την ομάδα της Qatar Airways για τη στενή συνεργασία με τη Fraport Greece όλα αυτά τα χρόνια σε ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά δρομολόγια εκατέρωθεν! Μας τιμά ιδιαιτέρως αυτή η μακροχρόνια συνεργασία που αριθμεί μέχρι στιγμής 586 πτήσεις και 45.664 επιβάτες και ανυπομονούμε να υποδεχτούμε ακόμη περισσότερες πτήσεις και επιβάτες στο εξαιρετικό αεροδρόμιο της Μυκόνου τα επόμενα χρόνια. Από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Qatar Airways και όλες τις αεροπορικές εταιρίες, προσφέροντας ένα πελατοκεντρικό επιχειρησιακό περιβάλλον και μια ασφαλή, αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία, παραμένοντας ταυτόχρονα προσηλωμένοι στους βασικούς μας στόχους της βιωσιμότητας, της ψηφιοποίησης, της καινοτομίας και της συνεργασίας».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024