Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο “DB.one” ανοίγει στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Mileo
Γαστρονομία

Το “DB.one” ανοίγει στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Mileo

DB-ONE

Το DB.one, το οποίο έχει ήδη αποκτήσει κοινό στη Γλυφάδα, αντιπροσωπεύει το επόμενο κεφάλαιο στη γαστρονομία της Μυκόνου.

Το καλοκαίρι του 2024 φέρνει νέα δυναμική στη γαστρονομική σκηνή της Μυκόνου, με το premium steakhouse DB.one να εγκαινιάζει έναν ολοκαίνουργιο προορισμό γεύσεων και απολαύσεων στον χώρο του ξενοδοχείου Mileo, στο Καλό Λιβάδι Μυκόνου.

mileo

Mileo Luxury Hotel

Υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου σεφ Ulash Tunc, το DB.one υπόσχεται μια εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης υψηλού επιπέδου. Με εξειδίκευση στις premium κοπές κρεάτων, ο σεφ και η ομάδα του επαναπροσδιορίζουν τις έννοιες της απόλαυσης και της πολυτέλειας δημιουργώντας το απόλυτο “meating place” για τους λάτρεις του κρέατος. Το εστιατόριο θα λειτουργεί καθημερινά, από τον Ιούνιο κάθε βράδυ, από τις 7 μ.μ. έως τη 1 τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο Mileo προσφέροντας στους επισκέπτες premium κοπές κρεάτων και fusion επιλογές σε αιγαιοπελαγίτικο φόντο.

Το grand opening του DB.one στη Μύκονο προγραμματίζεται στα μέσα Ιουνίου και θα αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία γεύσεων και εξυπηρέτησης, δίνοντας στους καλεσμένους την ευκαιρία να γευθούν την ποικιλία πιάτων και να απολαύσουν τη συνολική εμπειρία διασκέδασης που προσφέρει το εστιατόριο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024