Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΔράση καθαρισμού ακτής στον Λαγανά από τη Levante Ferries
Περιβάλλον

Δράση καθαρισμού ακτής στον Λαγανά από τη Levante Ferries

laganas

Η δράση της εταιρείας στοχεύει στη βιωσιμότητα και αειφορία των τόπων που εξυπηρετεί.

“Αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε το καλύτερο για τα νησιά μας. Το καλύτερο σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου, αναμφίβολα, και του πλούσιου φυσικού περιβάλλοντός τους, που τα καθιστά μοναδικά”, αναφέρει η Levante Ferries και σε αυτό το πλαίσιο διοργανώνει και εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων καθαρισμού ακτών, με πρώτο σταθμό τον Λαγανά της Ζακύνθου. Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της γνωστής παραλίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (HELMEPA) και την συμμετοχή της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Ζακύνθου, Αίνου και Προστατευόμενων Περιοχών Ιονίων Νήσων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου και της Εθελοντικής Ομάδας Λιθακιάς.

Ευαισθητοποιημένοι γύρω από την περιβαλλοντική κρίση, που αποτελεί ένα από τα κυριότερα προβλήματα της εποχής που διανύουμε, οι εθελοντές της Levante Ferries και των προαναφερθέντων φορέων, ανέλαβαν δράση για τη φροντίδα μιας από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Ζακύνθου, που σύντομα θα υποδεχτεί χιλιάδες λουόμενων, αλλά που διαχρονικά αποτελεί και “σπίτι” των χελωνών καρέτα-καρέτα.

Οι επόμενοι “σταθμοί” καθαρισμού ακτών θα ανακοινωθούν σύντομα και θα αφορούν σε παραλίες της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης και της Πελοποννήσου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024