Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΠτήση προς το μέλλον: Η επέκταση της επιχειρηματικής πορείας της Levante Ferries στις αεροπορικές μεταφορές
Αεροπορικά νέα

Πτήση προς το μέλλον: Η επέκταση της επιχειρηματικής πορείας της Levante Ferries στις αεροπορικές μεταφορές

levante

Οι ιδρυτές της Newsphone επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στις αεροπορικές μεταφορές με την Levante Airlines, εστιάζοντας στο Ιόνιο Πέλαγος.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η κίνηση των επιχειρηματιών Γιώργου Θεοδόση και Στρατή Απέργη, ιδιοκτητών της εταιρείας Newsphone, γνωστής για τις υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου και ειδικότερα για τον αριθμό 11880, αλλά και της Levante Ferries, να επιχειρήσουν και στον αεροπορικό τομέα με την ίδρυση της Levante Airlines.

Η Levante Airlines σηματοδοτεί την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των δύο συνεταίρων από τη ξηρά και τη θάλασσα προς τον αέρα, ανοίγοντας νέους δρόμους στην αεροπορική μεταφορά. Η αεροπορική εταιρεία θα επικεντρωθεί στην παροχή υπηρεσιών μεταξύ των νησιών του Ιονίου Πελάγους, με τοπικό χαρακτήρα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της περιοχής για αυξημένη προσβασιμότητα και συνδεσιμότητα, σύμφωνα με τοπικά ειδησεογραφικά μέσα.

Οι δύο επιχειρηματίες δεν είναι ξένοι στον τομέα των μεταφορών, καθώς προηγουμένως είχαν επενδύσει στον θαλάσσιο τομέα με την αγορά και δρομολόγηση του πλοίου Fior di Levante, γνωστού και ως το “κίτρινο πλοίο”, το οποίο πρωταγωνιστεί στις διαφημίσεις της Newsphone. Η εμπειρία τους στη διαχείριση και την ανάπτυξη της Levante Ferries, η οποία πλέον διαθέτει έναν στόλο 6 πλοίων, αποδεικνύει την ικανότητά τους να διαχειρίζονται και να αναπτύσσουν επιχειρήσεις στον τομέα των μεταφορών με επιτυχία.

Η ίδρυση της Levante Airlines αντικατοπτρίζει την επιθυμία των Θεοδόση και Απέργη να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής αεροπορικής βιομηχανίας και να προσφέρουν αυξημένες ευκαιρίες για ταξίδια στην περιοχή. Με την προσθήκη της αεροπορικής μεταφοράς στο χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων τους, επιδιώκουν να κλείσουν τον κύκλο των μεταφορών, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει τις ανάγκες των επιβατών από την ξηρά έως τη θάλασσα και τώρα στον αέρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024