Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞεκίνησε σήμερα η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ITF στο Βελιγράδι
Εκθέσεις

Ξεκίνησε σήμερα η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ITF στο Βελιγράδι

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της έκθεσης.

Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι ενισχύει την ελληνοσερβική συνεργασία, προβάλλοντας την Ελλάδα ως προτιμώμενο προορισμό για Σέρβους τουρίστες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ITF είναι ένας από τους επιχειρηματικούς πυλώνες της Έκθεσης του Βελιγραδίου και ολόκληρης της σερβικής τουριστικής βιομηχανίας. Με σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομία, ο τουρισμός συγκαταλέγεται στους ισχυρούς μοχλούς οικονομικής ανάπτυξης και ανάπτυξης, δημιουργώντας συνέργια μεταξύ συναφών τομέων και συμβάλλοντας στη συνολική ευημερία της χώρας. Ο τουριστικός τομέας απασχολεί άμεσα και έμμεσα μεγάλο αριθμό ατόμων και τα έσοδα από τον τουρισμό αυξάνουν το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της χώρας, παρέχοντας σταθερότητα στην οικονομία.

Χώρα εταίρος της έκθεσης η Ελλάδα

Η Ελλάδα και η Σερβία συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους στον τομέα του τουρισμού μέσω της φετινής συνεργασίας στην 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, όπου η Ελλάδα, μακράν η πιο δημοφιλής αγορά για Σέρβους πολίτες που κάνουν διακοπές στο εξωτερικό, θα παρουσιαστεί ειδικά ως Χώρα Εταίρος. Στο περίπτερο του ΕΟΤ, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν εκθέτες από όλη τη χώρα, από περιφερειακούς εκπροσώπους και τουριστικούς φορείς από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, μέχρι επαγγελματικούς συλλόγους. Κατά τη διάρκεια των ημερών της έκθεσης, οι επισκέπτες θα βρουν ολοκληρωμένες προσφορές καταλυμάτων, διαμερισμάτων και ξενοδοχείων σε ηπειρωτικά και νησιωτικά θέρετρα στην Ελλάδα, κάτι που αποτελεί ισχυρό κίνητρο για μια καλή και οικονομική επιλογή για τις διακοπές των Σέρβων.

Παραδοσιακά, στην έκθεση θα παρουσιαστούν τα σημαντικότερα τουριστικά γραφεία, ενώσεις και οργανισμοί, ξενοδοχεία, τουριστικά κέντρα, εταιρείες μεταφορών και διεθνείς τουριστικοί πράκτορες. Με προσεκτικά σχεδιασμένες και δημιουργικές παραστάσεις, όλοι οι εκθέτες στην Έκθεση Τουρισμού θα ενισχύσουν τα brand τους και θα παρουσιάσουν αποτελεσματικά τις τουριστικές τους προσφορές.

Φέτος, η Καμπότζη, ο Ισημερινός, η Αγία Λουκία και η Λιβύη θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι, ενώ οι χώρες που επιστρέφουν και συμμετέχουν ξανά είναι τα νησιά Ινδονησία, Κούβα και Σάο Τομέ και Πρίνσιπε.

Δημοφιλείς και αγαπημένοι προορισμοί που είναι συνεχώς παρόντες στην έκθεση είναι και φέτος εκεί: η Τουρκία, η Ελλάδα, το Μαυροβούνιο, η Τυνησία, η Βουλγαρία, η Σλοβενία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Κροατία, η Ουγγαρία, το Καμερούν, η Γκαμπόν, η Ναμίμπια και η Κύπρος.

Στην έκθεση παραβρίσκεται και η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024