Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες“Super Sector Leader” και από τους δύο Δείκτες Αειφορίας της Dow Jones η Air France KLM

“Super Sector Leader” και από τους δύο Δείκτες Αειφορίας της Dow Jones η Air France KLM

Η Air France KLM έχει ονομαστεί ‘Super Sector Leader’ στην αειφορία όσον αφορά στην γενικότερη κατηγορία του ταξιδιού και αναψυχής για το 2008, καθώς επίσης και για 4η συνεχόμενη χρονιά, […]

Η Air France KLM έχει ονομαστεί ‘Super Sector Leader’ στην αειφορία όσον αφορά στην γενικότερη κατηγορία του ταξιδιού και αναψυχής για το 2008, καθώς επίσης και για 4η συνεχόμενη χρονιά, κορυφαία στην κατηγορία<...>της και από τους δύο Δείκτες Αειφορίας της Dow Jones (DJSI World και DJSI STOXX).

“Αυτή είναι μία υπερήφανη στιγμή για εμάς, που έχουμε επιλεγεί. Αναγνωρίζεται και υπογραμμίζεται η δέσμευση της Air France KLM για οικονομική ανάπτυξη με περιβαλλοντολογική και κοινωνική ευθύνη. Ο όμιλος τώρα αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο στην κατηγορία της μεταφοράς, αλλά και στην γενικότερη κατηγορία ταξιδιού και αναψυχής”, δήλωσε σχετικά ο κ. Jean-Cyril Spinetta, Πρόεδρος και CEO της Air France KLM.

“Είμαι ενθουσιασμένος που ο όμιλός μας έχει αποκτήσει αυτή τη κορυφαία θέση”, ανέφερε ο κ. Peter Hartman, Πρόεδρος και CEO της KLM. “Έκτός από τα βασικά ζητήματα που είναι η καταπολέμηση των κλιματικών αλλαγών και η μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην καλλιέργεια μιάς βιώσιμης σχέσης με τον πελάτη, προωθόντας μία υπεύθυνη στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού και συνεισφέροντας στις ντόπιες οικονομικές εξελίξεις” πρόσθεσε.

Αυτή η μη-οικονομική αξιολόγηση, τοποθετεί την Air France KLM σε εξέχουσα θέση. Σημειώνεται πως ο Ομιλος έχει καταχωρηθεί στους δείκτες Aspi Eurozone, Dow Jones Sustainability Index World and STOXX, FTSE4Good, Ethibel Investment Register με την ετικέτα Pioneer, και στον Global 100 που αντιπροσωπεύει τις 100 πιο αειφορείς εταιρίες στον κόσμο. Πρόσφατα, το 2008, ο Ομιλος απέκτησε ‘Gold Class’ και έγινε ‘Sector leader’ σαν αποτέλεσμα μιας διαδικασίας ανάλυσης που διεξήχθη από την εταιρία διαχείρισης πόρων SAM.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024