Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAir France: Νέες πτήσεις για Ελλάδα και Αθήνα στο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του 2024
Αεροπορικές εταιρίες

Air France: Νέες πτήσεις για Ελλάδα και Αθήνα στο Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του 2024

Η Air France αναβαθμίζει τις καλοκαιρινές πτήσεις προς Ελλάδα, επεκτείνοντας τις συχνότητες από Μασσαλία και Νίκαια προς Αθήνα και προσθέτοντας πτήσεις προς Καλαμάτα, ενισχύοντας την τουριστική κίνηση.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για επέκταση και ενίσχυση του διεθνούς δικτύου της, η Air France ανακοινώνει την αύξηση των πτήσεων προς επιλεγμένους προορισμούς, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2024. Η ανακοίνωση έρχεται ως μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της εταιρείας να εξυπηρετήσει 189 προορισμούς σε 74 χώρες, σηματοδοτώντας μία σημαντική επέκταση των δραστηριοτήτων της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σημασία της Ελλάδας ως κορυφαίου καλοκαιρινού προορισμού επιβεβαιώνεται με την προσθήκη συχνότητας πτήσεων από Μασσαλία και Νίκαια προς Αθήνα, αντανακλώντας την αυξημένη ζήτηση και το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών για την ελληνική πρωτεύουσα. Ειδικότερα, η σύνδεση Μασσαλίας-Αθήνας θα εξυπηρετείται με μία καθημερινή πτήση από τις 6 Ιουλίου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2024, ενώ οι πτήσεις από Νίκαια προς Αθήνα θα φτάσουν τις 5 την εβδομάδα, δίνοντας μια ευρύτερη ευελιξία στους ταξιδιώτες.

Πέρα από την Αθήνα, η Air France εντείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με την επέκταση της υπηρεσίας προς την Καλαμάτα, με μία πτήση κάθε Σάββατο από τις 6 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, ενισχύοντας την ελκυστικότητα της Πελοποννήσου ως καλοκαιρινού προορισμού.

Το πρόγραμμα της Air France για το καλοκαίρι του 2024 επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην παροχή ποιοτικών και προσβάσιμων αεροπορικών υπηρεσιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την ενίσχυση των συνδέσεων προς την Ελλάδα, η Air France όχι μόνο ενδυναμώνει τον τουριστικό τομέα της χώρας αλλά και απαντά ενεργά στην αυξημένη ζήτηση για ταξίδια σε αυτόν τον πολυπόθητο προορισμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024