Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒλάβη παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή αεροσκάφος των Ο.Α.

Βλάβη παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή αεροσκάφος των Ο.Α.

Βλάβη παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2005, αεροσκάφος, τύπου Αirbus 300-600 των Ολυμπιακών Αερογραμμών,που είχε ναυλώσει το Υπουργείο Εξωτερικών για να παραλάβει από τη Ρωσική πρωτεύουσα τα μέλη της […]

Βλάβη παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2005, αεροσκάφος, τύπου Αirbus 300-600 των Ολυμπιακών Αερογραμμών,<...>που είχε ναυλώσει το Υπουργείο Εξωτερικών για να παραλάβει από τη Ρωσική πρωτεύουσα τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής, που συμμετείχαν στην 5η Μικτή Διυπουργική Επιτροπή Ελλάδας – Ρωσίας, με επικεφαλή τον υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν την άφιξή του στη Μόσχα, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, κ. Παναγιώτης Ταξιάρχης, διαπίστωσε ότι υπάρχει βλάβη στο σύστημα προσγείωσης του αεροσκάφους και δεν ασφαλίζει ο ρηναίος τροχός. Τελικά το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια με το εναλλακτικό σύστημα που διαθέτει, στο αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι κατά την άφιξη του στη Μόσχα το αεροσκάφος δεν μετέφερε επιβάτες, παρά μόνο το 10μελές πλήρωμα του, καθώς επρόκειτο να επιβιβαστούν σε αυτό 263 επιβάτες της διπλωματικής αποστολής, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Χρήστος Φώλιας, βουλευτές, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι.

Τα μέλη της αποστολής ενημερώθηκαν αναλυτικά για το συμβάν από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ενώ για λόγους ασφαλείας η διοίκηση των Ολυμπιακών Αερογραμμών αποφάσισε να στείλει στη Μόσχα άλλο αεροσκάφος, τύπου Airbus 343, για να εκτελέσει την πτήση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024