Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΞεκίνησε από τη Δευτέρα η διανομή του domain .travel

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα η διανομή του domain .travel

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – KUALA LUMPUR: Ιδιαίτερα σημαντική μέρα για την ταξιδιωτική βιομηχανία ήταν η προχτεσινή, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2005, καθώς ξεκίνησε η αρχική διανομή του domain .travel, σύμφωνα με τον πρόεδρο και Chief Executive Officer της Tralliance Corporation (Νέα Υόρκη), κ. Ron Andruff που έχει αναλάβει…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – KUALA LUMPUR: Ιδιαίτερα σημαντική μέρα για την ταξιδιωτική βιομηχανία ήταν η προχτεσινή, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2005, καθώς ξεκίνησε<...>η αρχική διανομή του domain .travel, σύμφωνα με τον πρόεδρο και Chief Executive Officer της Tralliance Corporation (Νέα Υόρκη), κ. Ron Andruff που έχει αναλάβει τη διαχείρισή του. Η επίσημη διανομή του .travel έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2006.

“Η αρχική διανομή του .travel είναι ένα σημαντικό βήμα στη δημιουργία μιας ισχυρής παρουσίας του τουριστικού κλάδου στο Διαδίκτυο, που θα ενισχύσει τη συμμετοχή τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων παιχτών της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς για την καλύτερη δυνατή προώθηση και προβολή των τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών” ανέφερε σχετικά ο κ. Andruff, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου στην διεθνή τουριστική έκθεση PATA Travel Mart 2005. “Η αρχική διάθεση στόχο έχει να λειτουργήσει ως προεπισκόπηση του ρόλου, που αναμένεται να παίξει το .travel στις μελλοντικές ταξιδιωτικές συμπεριφορές των καταναλωτών” συμπλήρωσε ο κ. Andruff.

Η εμφάνιση διευθύνσεων στο Διαδίκτυο με domain .travel από χιλιάδες εγκεκριμένους ηγέτες του χώρου θα σηματοδοτήσει μια στιγμή ιδιαίτερα σημαντική στην ιστορία της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Η αρχική διάθεση θα γίνει για 90 μέρες, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι όλα τα συστήματα .travel λειτουργούν όπως αναμενόταν. `Αλλωστε, η αρχική διάθεση του .travel ήταν προϋπόθεση και του Internet Corporation for Assigned Names and Numbers – ICANN, του διεθνούς δηλαδή, μη κερδοφόρου οργανισμού, που διαχειρίζεται τις ονομασίες των κόμβων στο Διαδίκτυο.

Από την 1η Ιουλίου 2005, η προέγκριση για το .travel προερχόταν από περισσότερες από 30 ηγετικές ταξιδιωτικές ενώσεις από όλο τον κόσμο και πολύ πρόσφατα και από την Dun & Bradstreet (D&B). “Η ανταπόκριση στο .travel εξακολουθεί να αυξάνει σε ένταση και ενθουσιασμό” σημείωσε ο κ. Andruff, ενώ όπως συμπλήρωσε “οι αιτήσεις, που έχουν ήδη πάρει προέγκριση για το .travel εκπροσωπούν σχεδόν όλες τις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων από ολόκληρα έθνη μέχρι και ατομικές επιχειρήσεις παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024