Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΥπέρ του σχεδίου της Air France-KLM ψήφισε η Alitalia
Air France-KLM

Υπέρ του σχεδίου της Air France-KLM ψήφισε η Alitalia

Ομόφωνη απόφαση για πρόταση στην Ιταλική κυβέρνηση υπέρ του σχεδίου της Air France-KLM έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ιταλικού εθνικού αερομεταφορέα Alitalia. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αποδοχή του σχεδίου μας ως την καλύτερη βιώσιμη λύση για το μέλλον της Alitalia», δήλωσε ο Πρόεδρος…

Ομόφωνη απόφαση για πρόταση στην Ιταλική κυβέρνηση υπέρ του σχεδίου της Air France-KLM έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ιταλικού εθνικού αερομεταφορέα Alitalia. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την αποδοχή του σχεδίου μας ως την καλύτερη<...> βιώσιμη λύση για το μέλλον της Alitalia», δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της Air France-KLM κ. Jean-Cyril Spinetta, προσθέτοντας «Στόχος μας είναι να μοιραστεί η Alitalia τα οφέλη της επικερδούς στρατηγικής ανάπτυξης που με επιτυχία εφαρμόστηκε από την Air France-KLM».

«Δεν είχαμε ποτέ ως στόχο να κάνουμε την Alitalia μια περιφερειακή αεροπορική εταιρεία αλλά αντίθετα να ενισχύσουμε το ρόλο της ως τον Ιταλικό εθνικό αερομεταφορέα και να ξανακερδίσουμε το μερίδιο αγοράς της. Στην πραγματικότητα, μέσα από ένα διευρυμένο όμιλος αεροπορικών εταιρειών η Alitalia θα είναι σε θέση να προσφέρει στους επιβάτες της μια ασυναγώνιστη επιλογή από πτήσεις και προορισμούς στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Η φήμη του brand της Alitalia, το οποίο αποτελεί κλειδί για ολόκληρο τον όμιλο, θα αναπτυχθεί στην Ιταλία και στο εξωτερικό μέσω των επενδύσεων που σχεδιάζονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας τόσο στο έδαφος όσο και εν πτήση», τόνισε ο κ. Jean-Cyril Spinetta

«Η Air France-KLM είναι πεπεισμένη ότι η συγχώνευση με την Alitalia θα είναι επιτυχής καθώς έχει ήδη αποδειχθεί η ικανότητα της ως προς την ανάπτυξη ενός πολύ-πολιτισμικού ομίλου βασισμένο σε πολλά brands και πολύ-κομβικές στρατηγικές», κατέληξε ο κ. Jean-Cyril Spinetta.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024