Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορές'My Thessaloniki' είναι το όνομα του νέου Airbus της Sky Express
Αεροπορικές εταιρείες

'My Thessaloniki' είναι το όνομα του νέου Airbus της Sky Express

Το όνομα της Θεσσαλονίκης, 'My Thessaloniki', φέρει από σήμερα το ένα από τα νέα Airbus με τα οποία η εταιρεία Sky Express ενίσχυσε το στόλο της, ανοίγοντας φτερά για νέους προορισμούς.

‘My Thessaloniki’ είναι το όνομα που του έδωσε και επίσημα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος παράλληλα εγκαινίασε και το νέο lounge της εταιρείας στον τερματικό σταθμό 2 του αεροδρομίου Μακεδονία.
 
Η εταιρία επανδύει στη Βόρεια Ελλάδα εγκαινιάζοντας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τη λειτουργία του νέου lounge της Sky Express, στο οποίο οι επιβάτες της εταιρείας θα απολαμβάνουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στα ταξίδια τους. Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Γιάννης Γρύλος, η Sky Express βρίσκεται σε φάση δυναμικής ανάπτυξης, κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως με τα 12 νέα αεροσκάφη που αγόρασε μέσα στον τελευταίο χρόνο. “Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας“, είπε, προσθέτοντας πως η εταιρεία έχει τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο στην Ελλάδα. Ο ίδιος σημείωσε ότι είναι ικανοποιητική η πληρότητα της εταιρείας, η οποία συνεχώς δυναμώνει τη σχέση της με τη Θεσσαλονίκη.
 
Μας δίνει μεγάλη χαρά και δικαιώνει την πολιτική μας, να βλέπουμε μέσα σε ένα περιβάλλον υγιούς ανταγωνισμού, δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, όπως η Sky Express, παρά την κρίση, να επενδύουν, να μεγαλώνουν και να στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία και το επιβατικό κοινό“, επισήμανε ο Κώστας Καραμανλής.
 
H Sky Express βρίσκεται σε φάση δυναμικής ανάπτυξης. Με νέα αεροσκάφη, νέους προορισμούς και νέα προϊόντα. Η Θεσσαλονίκη έχει αγκαλιάσει την Sky Express από την πρώτη μέρα των πτήσεών μας. Εμείς, ως εταιρεία, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης περισσότερες επιλογές, σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, με τον νεότερο και πιο πράσινο στόλο στη χώρα και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η σχέση εμπιστοσύνης μας θα γίνεται ολοένα και πιο δυνατή“, τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Γρύλος, επικεφαλής του ομίλου IOGR, με τον Alexander Zinell, CEO της Fraport Greece, να αναφέρει ότι “To ‘My Thessaloniki’ τιμά όχι μόνο την ίδια την πόλη αλλά και το αεροδρόμιό της“.
 
Στην ονοματοδοσία παρευρέθησαν, επίσης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς και η διευθύντρια του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024