Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑπειλή βόμβας στο διεθνές αεροδρόμιο του Άμστερνταμ
Εκκενώθηκαν οι τερματικοί σταθμοί

Απειλή βόμβας στο διεθνές αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Καθυστερήσεις -και ίσως ακυρώσεις- πτήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ, ύστερα από απειλή για βόμβα.

Οι κυριότεροι τερματικοί σταθμοί του διεθνούς αεροδρομίου Schiphol του Άμστερνταμ εκκενώθηκαν μετά την απειλή για βόμβα, ανακοίνωσε η ολλανδική στρατιωτική αστυνομία.

“Εκκενώθηκαν οι τερματικοί σταθμοί και διεξάγουμε έρευνες για την απειλή βόμβας. Το τμήμα αυτό του αεροδρομίου έχει αποκλειστεί”, δήλωσε ο Robert van Kapel από την ολλανδική στρατική αστυνομία και πρόσθεσε πως η ασφάλεια του αεροδρομίου έχει αυξηθεί. Ο ίδιος διευκρίνισε πως οι τερματικοί σταθμοί 1 και 2 που εξυπηρετούν διεθνείς πτήσεις έχουν εκκενωθεί, όπως αναμεταδίδει το Reuters.

Ο van Kapel δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες, ούτε επιβεβαίωσε πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης ότι ένας άντρας στις τουαλέτες του αεροδρομίου ισχυρίζεται πως έχει μια βόμβα.

Το αεροδρόμιο Schiphol του Άμεστερνταμ είναι πό τα μεγαλύτερα και πιο πολυσύχναστα στην Ευρώπη, με 40 εκατ. πτήσεις ετησίως.
Η ιστοσελίδα του αεροδρομίου αναφέρει ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις και ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να ακυρωθούν πτήσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024