Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕπίσκεψη του εκτελεστικού διευθυντή της EASA στην ΥΠΑ
Αερομεταφορές

Επίσκεψη του εκτελεστικού διευθυντή της EASA στην ΥΠΑ

Ο διοικητής της ΥΠΑ κ. Γεώργιος Δριτσάκος (αριστερά) με τον εκτελεστικό διευθυντή της EASA, Patrick Ky.

Τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες της ΕΕ και η Ελλάδα αφορούν στη χωρητικότητα αεροδρομίων και τις καθυστερήσεις στη ροή της εναέριας κυκλοφορίας.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας στο Ελληνικό και είχε συνάντηση συνεργασίας με τον διοικητή της ΥΠΑ κ. Γεώργιο Δριτσάκο, ο εκτελεστικός διευθυντής της EASA, Patrick Ky.

Ο κ. Ky εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ενέργειες που γίνονται από πλευράς της ΥΠΑ, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου και για την εναρμόνιση του εθνικού νομοθετικού πλαισίου με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και τις υψηλού επιπέδου προδιαγραφές της ΕΑSA.

Στη συνάντηση ο κ. Ky επισήμανε ότι ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες της ΕΕ και η Ελλάδα αφορούν στη χωρητικότητα αεροδρομίων και τις καθυστερήσεις στη ροή της εναέριας κυκλοφορίας και προσφέρθηκε να βοηθήσει από πλευράς EASA για την επίσπευση των ενεργειών αυτών που θα επιλύσουν το εύλογο θέμα.

Επίσης, συζητήθηκαν οι μελλοντικές τάσεις στην Πολιτική Αεροπορία όπως η εμπορική χρήση των ΣμηΕΑ και τα δορυφορικά συστήματα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024