Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Aegean και η Singapore Airlines υπογράφουν συμφωνία για πτήσεις Κοινού Κωδικού
Αεροπορικές εταιρείες

Η Aegean και η Singapore Airlines υπογράφουν συμφωνία για πτήσεις Κοινού Κωδικού

Από την 1η Δεκεμβρίου 2012 οι πελάτες της Singapore Airlines θα μπορούν να πετούν προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χάρη στη συμφωνία συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού με την Aegean Airlines, η οποία συμμετέχει μαζί με τη Singapore Airlines στο δίκτυο της Star Alliance.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας της Singapore Airlines για πτήσεις κοινού κωδικού με την Aegean Airlines η SIA θα προσθέσει τα διακριτικά “SQ” στις πτήσεις της Aegean μεταξύ Αθήνας και Φρανκφούρτης, Λονδίνου, Μιλάνο και Μονάχου, καθώς και στις πτήσεις μεταξύ Θεσσαλονίκης και Φρανκφούρτης και Μονάχου. Αντίστοιχα, τα διακριτικά της  Aegean “A3” θα τοποθετηθούν στις πτήσεις της SIA μεταξύ Σιγκαπούρης και Φρανκφούρτης, Μιλάνου και Μονάχου, καθώς και στις πτήσεις μέσω Σιγκαπούρης προς Μελβούρνη και Σύδνεϋ. Οι πτήσεις κοινού κωδικού μετά την προσθήκη των διακριτικών της Aegean στις πτήσεις της SIA θα ξεκινήσουν μόλις εξασφαλιστούν οι προβλεπόμενες εγκρίσεις.

“Η νέα αυτή συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού με την Aegean Airlines, τον εταίρο μας στο πλαίσιο της Star Alliance, θα εξασφαλίσει για τους πελάτες μας άνετη σύνδεση με την Ελλάδα και θα διευρύνει το δίκτυό μας προς όφελος τόσο των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους όσο και εκείνων που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής”, δήλωσε ο εκτελών χρέη αντιπροέδρου του τομέα πωλήσεων και μάρκετινγκ της Singapore Airlines κ. Chin Yau Seng.

Ο διευθυντής Προγράμματος και Συμμαχιών της Aegean Airlines, κ. Τάσος Ραυτόπουλος, δήλωσε: “Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η συνεργασία μας με την Singapore Airlines, με την οποία μας συνδέουν πολλά όσον αφορά στην προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας αλλά και κοινής φιλοσοφίας στον τομέα εξυπηρέτησης. Η διεύρυνση του δικτύου που επιφέρει η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των συνεργασιών μας με τα υπόλοιπα μέλη της Star Alliance. Χάρη σε αυτήν τη νέα συνεργασία είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στους Έλληνες επιβάτες μια σπουδαία ταξιδιωτική επιλογή προς τη Σιγκαπούρη, αλλά και μέσω αυτής σε όλες τις χώρες της νοτιανατολικής Ασίας και την Αυστραλία. Οι πτήσεις ανταπόκρισης μέσω Σιγκαπούρης, αυτού του σημαντικού κόμβου της νοτιοανατολικής Ασίας, θα διευκολύνει το τουριστικό ρεύμα από αυτές τις σημαντικές αγορές προς την Ελλάδα”.

Η έκδοση εισιτηρίων για πτήσεις κοινού κωδικού έχει ξεκινήσει και αφορά τις πτήσεις που θα πραγματοποιούνται από 1ης Δεκεμβρίου 2012. Οι πελάτες θα πρέπει να συμβουλεύονται τη διεύθυνση singaporeair.com για τυχόν αλλαγές στα προγράμματα των πτήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024