Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsMyFareBox OnePoint: Λύση της Mystifly για όλα τα online ταξιδιωτικά γραφεία διεθνώς
Τεχνολογία

MyFareBox OnePoint: Λύση της Mystifly για όλα τα online ταξιδιωτικά γραφεία διεθνώς

Το MyFareBox επιτρέπει στα διαδικτυακά τουριστικά πρακτορεία να κάνουν αναζήτηση, να πραγματοποιήσουν κράτηση και να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια από και προς οποιονδήποτε προορισμό, μέσω της δικτυακής πύλης MyFareBox σε πραγματικό χρόνο.

Το MyFareBox OnePoint αποτελεί, σύμφωνα με την Mystifly, την τέλεια λύση για τις ταξιδιωτικές εταιρείες που επιδιώκουν να συγχωνεύσουν τις μοναδικές ταξιδιωτικές εφαρμογές τους περιεχόμενο από οπουδήποτε προς οπουδήποτε. Τα διαδικτυακά τουριστικά πρακτορεία μπορούν να αναζητήσουν και να δημοσιεύουν καλύτερες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια από πολλαπλούς προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 900 τακτικές πτήσεις και πτήσεις χαμηλού κόστους σε από πάνω από 51 χώρες.

Όσοι έχουν διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα και μεγαλύτερη ανάγκη για διασύνδεση μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά το διαδίκτυο για να εφαρμόσουν αυτή τη χαμηλού κόστους, γρήγορη σύνδεση μεταξύ του MyFareBox OnePoint και των εφαρμογές τρίτων, των Διαδικτυακών Μηχανών Κρατήσεων, τα συστήματα back-office κ.ά.

Σχολιάζοντας, ο Rajeev Kumar, διευθύνων σύμβουλος και CEO της Mystifly, δήλωσε: “Το MyFareBox OnePoint web services είναι μια βασική επένδυση στο πλαίσιο μιας ολοένα και πιο ανταγωνιστικής αγοράς. Το MyFareBox OnePoint επέτρεψε στις ταξιδιωτικές εταιρείες να ενσωματώσουν το MyFareBox με το back office και τις εταιρικές μηχανές κράτησης των πελατών μας”.

Το MyFareBox OnePoint είναι ένα εκλεπτυσμένο μείγμα από υπάρχουσες τεχνολογίες GDS και είναι χτισμένο σε ανοικτά πρότυπα χρησιμοποιώντας Extensible Markup Language (XML) διαδικτυακών υπηρεσιών, Simple Object Access Protocol (SOAP), Web Services Description Language (WSDL) και Universal Description, Discovery, and Integration (UDDI) που είναι συμβατή με τα πρότυπα XML της Open Travel Alliance (OTA).

Το OnePoint XML / API επιτρέπει στους πελάτες που έχουν μια ιδιόκτητη ή μη πλατφόρμα κρατήσεων να ενσωματώσουν περιεχόμενο από οπουδήποτε προς οπουδήποτε και να δημιουργήσουν μια άκρως προσαρμοσμένη διεπαφή κράτησης.

Όπως δήλωσε ο Gage Norman, Country Manager (UK & Ireland), “οι σημερινοί χρήστες του MyFareBox OnePoint συνεχίζουν να του δίνουν βαθμολογία 10/10, ενώ εργάζονται μαζί μας για τη βελτίωση της επιχειρησιακής λειτουργικότητας της ήδη σταθερής πλατφόρμας”.

Το MyFareBox OnePoint είναι μια λύσει βασισμένη σε τεχνολογία XML της Mystifly. Η Mystifly είναι μια εταιρεία ενοποίησης των παγκόσμιων υπηρεσιών αεροπορικών ναύλων από και προς οποιονδήποτε προορισμό. Η πελατειακή βάση Mystifly έχει εξαπλωθεί σε 22 χώρες με πάνω από 1.700 καταμετρημένους πελάτες. Οι πελάτες περιλαμβάνουν ταξιδιωτικά γραφεία, Tour Operators, ηλεκτρονικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024