Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ TAM Airlines επενδύει για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες της
Η TAM Airlines προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε 1.185 προορισμούς σε 185 χώρες

Η TAM Airlines επενδύει για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες της

Οι επιβάτες μπορούν να πετούν από και προς την Ελλάδα στη Βραζιλία, με την TAM, σε συνδυασμό με τις αεροπορικές εταιρείες-εταίρους της, μέσω της σύνδεσης σε 5 διαφορετικά ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Η TAM Airlines είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στη Βραζιλία. Με έναν στόλο από 154 αεροσκάφη, η TAM πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις σε 43 προορισμούς στη Βραζιλία και σε 19 πόλεις στη Νότια Αμερική, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Μέσα από συμφωνίες με εταιρείες στη Βραζιλία και το εξωτερικό, το δίκτυο της TAM καλύπτει 92 αεροδρόμια σε Βραζιλία και ακόμη 92 διεθνείς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας.

Οι επιβάτες μπορούν να πετούν από και προς την Ελλάδα στη Βραζιλία, με την TAM, σε συνδυασμό με τις αεροπορικές εταιρείες-εταίρους της, όπως η Aegean Airlines, η Olympic Airways και η Lufthansa, μέσω της σύνδεσης σε πέντε διαφορετικά αεροδρόμια της Ευρώπης: της Φρανκφούρτης (Γερμανία), του Λονδίνου (Ηνωμένο Βασίλειο), του Μιλάνο (Ιταλία), της Μαδρίτης (Ισπανία) και του Παρισιού (Γαλλία).

Από τον Μάιο του 2010, η TAM είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης παγκόσμιας συνεργασίας αεροπορικών εταιρειών, που αντιπροσωπεύει 27 από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Μαζί λειτουργούν περισσότερες από 21.200 καθημερινές προγραμματισμένες πτήσεις. Ως μέλος της Star Alliance, η TAM Airlines προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε 1.185 προορισμούς σε 185 χώρες, όπου και λειουργεί σήμερα η Star Alliance. Ο κατάλογος περιλαμβάνει check-in τελικού προορισμού, καλύτερες συνδέσεις, άνεση και ευκολία σε πάνω από 990 VIP σαλόνια. Ένα άλλο όφελος για τον πελάτη είναι η ενσωμάτωση των του Fidelidade TAM, του προγράμματος τακτικών πτήσεων της TAM Airlines, με το πρόγραμμα όλων των άλλων μελών, όπως αυτό της Aegean Airlines.

Με δέσμευση για προσφορά της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους πελάτες της, η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων από κινητά τηλέφωνα εν πτήσει που είναι σήμερα διαθέσιμη στους επιβάτες σε πτήσεις εντός της Βραζιλίας, θα επεκταθεί σε 49 αεροσκάφη του διεθνούς στόλου της TAM. Σε αυτά τα αεροσκάφη οι επιβάτες θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν φορητούς υπολογιστές, tablet PC ή άλλες συσκευές συμβατές με WiFi για πρόσβαση στο διαδίκτυο. Συνολικά, 80 αεροσκάφη της TAM θα είναι εξοπλισμένα με υπηρεσίες OnAir στα επόμενα χρόνια.

Η TAM εδραιώνεται όλο και περισσότερο μεταξύ των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών στην παγκόσμια αγορά αερομεταφορών. Τον Ιούνιο του 2011, η TAM Airlines ονομάστηκε “καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Νότια Αμερική” και αναγνωρίστηκε με “Αριστεία της Υπηρεσίας Προσωπικού στη Νότια Αμερική” στα βραβεία World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από τον βρετανικό ερευνητικό οργανισμό Skytrax.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024