Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία Guest Inn και WebHotelier
Περαιτέρω ώθηση στις κρατήσεις μικρών ξενώνων και αγροτουριστικών καταλυμάτων

Συνεργασία Guest Inn και WebHotelier

Tο δίκτυο Guest Inn αναζήτησε ένα σύστημα on line κρατήσεων που να ταιριάζει στο προφίλ των μικρών καταλυμάτων της ελληνικής υπαίθρου και ανακοίνωσε συνεργασία με το WebHotelier.

Το ελληνικό δίκτυο αγροτουριστικών καταλυμάτων Guest Inn και η εταιρεία συστήματος on line κρατήσεων WebHotelier, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να δώσουν περαιτέρω ώθηση στις κρατήσεις μικρών ξενώνων και αγροτουριστικών καταλυμάτων.

Το διαδικτυακό περιβάλλον αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Είναι πλέον σαφές ότι ακόμα και το μικρότερο κατάλυμα στην πιο απομονωμένη περιοχή της Ελλάδας επιβάλλεται να έχει ένα αξιόπιστο σύστημα on line κρατήσεων. Στα πλαίσια των συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρει το δίκτυο Guest Inn στους ξενώνες – μέλη του αναζήτησε ένα σύστημα on line κρατήσεων που να είναι πρωτίστως απλό, λειτουργικό και φιλικό προς τον χρήστη. Ένα σύστημα που να ταιριάζει στο προφίλ των μικρών καταλυμάτων της ελληνικής υπαίθρου.

Αποτέλεσμα αυτής της αναζήτησης είναι η συνεργασία με το WebHotelier. Το συγκεκριμένο σύστημα on line κρατήσεων εκτός του ότι είναι απλό και λειτουργικό, υποστηρίζει πολλές γλώσσες, προσφέρει άψογη παρουσίαση των ξενώνων και διενεργεί προωθητικές ενέργειες οι οποίες συμβάλλουν στην περαιτέρω αύξηση των κρατήσεων.

Ένα επιπλέον προνόμιο των ξενώνων είναι η ειδική τιμή που εξασφάλισε το δίκτυο Guest Inn για τα μέλη του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024