Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέοι εξωτικοί προορισμοί στο δίκτυο της Turkish Airlines
Στις 24 Νοεμβρίου, η Turkish Airlines ξεκινά πτήσεις προς Μαλδίβες

Νέοι εξωτικοί προορισμοί στο δίκτυο της Turkish Airlines

Νέες πτήσεις της Turkish Airlines εγκαινιάζονται στις 27 Αυγούστου για την πόλη Kinshasa, και πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και στις 2 Σεπτεμβρίου προς την πόλη Sebha, στη Λιβύη.

H Turkish Airlines, η οποία κατέχει το 7ο μεγαλύτερο δίκτυο πτήσεων στον κόσμο και ταξιδεύει σε περισσότερους από 200 προορισμούς, δε σταματά να επεκτείνει το δίκτυό της. Αυτή τη φορά, νέοι εξωτικοί προορισμοί εντάσσονται στο δίκτυό της, σε Αφρική και Ασία.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο αργότερα, μέσα στο έτος, η Turkish Airlines θα προσθέσει έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που υπάρχουν στον κόσμο, για ταξίδια αναψυχής, την Sharm El Sheikh (Αίγυπτος). Τα αεροσκάφη της THY θα πραγματοποιούν πτήσεις στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Sharm El Sheikh, από τις 9 Οκτωβρίου, τέσσερις φορές την εβδομάδα.  

Επίσης, νέες πτήσεις εγκαινιάζονται στις 27 Αυγούστου για την πόλη Kinshasa, και πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και στις 2 Σεπτεμβρίου προς την πόλη Sebha, που βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της Λιβύης. Οι πτήσεις της Turkish Airlines στην Kinshasa θα πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ προς την πόλη Sebha τρεις φορές την εβδομάδα.

Τέλος, στις 24 Νοεμβρίου, η Turkish Airlines θα μεταφέρει τους πρώτους επιβάτες της στις Maldives. Οι πτήσεις στο δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Μαλδίβες θα πραγματοποιούνται πέντε φορές την εβδομάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024