Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Turkish Airlines λανσάρει αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους το 2024
Νέα Αεροπορική Εταιρία

Η Turkish Airlines λανσάρει αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους το 2024

Η Turkish Airlines ίδρυσε την χαμηλού κόστους θυγατρική AJet, από την AnadoluJet, για να ξεκινήσει πτήσεις από Μάρτιο 2024, ενισχύοντας την παγκόσμια ανταγωνιστικότητά της.

Με το όνομα AJet μια ολοκλήρου θυγατρική της Turkish Airlines θα ξεκινήσει τις πτήσεις της από τα τέλη Μαρτίου 2024 και προέρχεται από την μετονομασία της AnadoluJet, μιας επιτυχημένης θυγατρικής των Turkish Airlines, που ιδρύθηκε το 2008 για να καλύψει τις ανάγκες αεροπορικών μεταφορών της Ανατολίας.

Η αεροπορική εταιρία με την ονομασία «AJet Air Transportation Inc» που είναι εξ ολοκλήρου θυγατρική της Turkish Airlines θα λειτουργεί ως μια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστος.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Turkish Technic υπόστεγο του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης Sabiha Gökçen, με τη συμμετοχή στελεχών της Turkish Airlines Inc., η AJet πήρε τη θέση της στον τομέα των αερομεταφορών με το νέο της όνομα.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, Καθ. Δρ. Ahmet Bolat, σχολίασε την ίδρυση της AJET: «Σύμφωνα με τους στόχους μας για τα επόμενα 10 χρόνια, είμαστε περήφανοι που ξεκινήσαμε τη διαδικασία ίδρυσης του AJet μας. Οι προσπάθειες και η αφοσίωση που καταβάλαμε εδώ και πολύ καιρό απέδωσαν καρπούς και θα παρουσιάσουμε την AJet στους ουρανούς με το θερινό πρόγραμμα στα τέλη Μαρτίου 2024. Πιστεύουμε πλήρως ότι η AJet, με το νέο της όνομα, θα γίνει σημαντική μέρος της αεροπορικής βιομηχανίας χαμηλού κόστους σε παγκόσμια κλίμακα».

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε ως αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους παγκόσμιων προδιαγραφών και για να ενισχύσει την ανταγωνιστική της θέση στην αγορά, θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της με βάση τα αεροδρόμια Sabiha Gökçen και Άγκυρα Esenboğa της Κωνσταντινούπολης από τα τέλη Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα με το όραμά της για τη βιωσιμότητα, η εταιρεία σχεδιάζει να λειτουργήσει ως φιλική προς το περιβάλλον και θα εισέλθει στην αγορά «χαμηλού κόστους» με μια καινοτόμο προοπτική. Απλοποιώντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες και χρησιμοποιώντας μια διαμόρφωση οικονομικής θέσης, η εταιρεία στοχεύει να αντικατοπτρίζει το πλεονέκτημα κόστους στις τιμές των εισιτηρίων, καθιστώντας τις υπηρεσίες αεροπορικών μεταφορών προσιτές σε ένα ευρύτερο κοινό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024