Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΠροσφορές και εκπτώσεις από την Goldair Handling για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού
Αερομεταφορές

Προσφορές και εκπτώσεις από την Goldair Handling για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού

Εκπτώσεις στις τιμές handling, ειδικές υπηρεσίες προς οικογένειες, άτομα τρίτης ηλικίας και επιβάτες με ειδικές ανάγκες, καθώς και ποικίλες μορφές υποδοχής των επιβατών κατά την άφιξη που θα αναδεικνύουν την ελληνική φιλοξενία ξεκινά η Goldair Handling.

“Αυτήν τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι (επιχειρήσεις, τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και κυβέρνηση) για ανάπτυξη του τουρισμού, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η αύξηση των ήδη υπαρχόντων αεροπορικών συνδέσεων της Ελλάδας με το εξωτερικό και η έναρξη νέων”, αναφέρει ο κ. Καλλίνικος Καλλίνικος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας Goldair Handling.

Η Goldair Handling επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή ακόμα πιο ενεργά και συντονισμένα στα 25 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια που δραστηριοποιείται.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να προσφέρει:

  • Εκπτώσεις στις τιμές handling, οι οποίες θα είναι μεγαλύτερες για τις νέες συνδέσεις και ακόμα μεγαλύτερες για τις νέες πτήσεις εκτός τουριστικής περιόδου αιχμής (Οκτώβριος– Μάιος).
  • Ειδικές υπηρεσίες προς οικογένειες (με μικρά παιδιά 4-10 ετών),
  • άτομα τρίτης ηλικίας καθώς και προς επιβάτες με ειδικές ανάγκες.
  • Ποικίλες μορφές υποδοχής των επιβατών κατά την άφιξη που θα αναδεικνύουν την ελληνική φιλοξενία, τα τοπικά προϊόντα και την στροφή του τουρισμού μας προς ποιοτικότερες εκδοχές.
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024