Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαH Goldair Handling στο αεροδρόμιο της Nagpur στην Ινδία
Αεροπορικά θέματα

H Goldair Handling στο αεροδρόμιο της Nagpur στην Ινδία

Goldair Handling India ανακοινώνει λειτουργία στο Αεροδρόμιο Dr. Babasaheb Ambedkar Nagpur, ενισχύοντας διεθνή παρουσία και διαχείριση εμπορευμάτων στην Ινδία.

Η Goldair Handling India (Nagpur) ανακοινώνει την είσοδό της στο Αεροδρόμιο Dr. Babasaheb Ambedkar, στην πόλη Nagpur, της Ινδίας.

Μετά από μια πετυχημένη διαγωνιστική διαδικασία, η Goldair Handling India (Nagpur) ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της στο κομβικό και αναπτυσσόμενο αεροδρόμιο της Nagpur, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024. Η εταιρεία θα προσφέρει υπηρεσίες εξυπηρέτησης αεροσκαφών, επιβατών και διαχείρισης εμπορευμάτων, διευρύνοντας την παρουσία της στην Ινδία, σε συνέχεια της εισόδου της στα αεροδρόμια της Bagdogra και της Udaipur. Το εν λόγω αεροδρόμιο είναι το 36ο στο δίκτυο της εταιρείας.

Ο κ. Αλέξανδρος Φούρλας, αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Goldair Handling και CEO της Goldair Handling India (Nagpur), δήλωσε: “Η είσοδός μας στο Αεροδρόμιο Dr.Babasaheb Ambedkar, Nagpur, αποτελεί ένα νέο πολύ σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων μας. Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής μας στρατηγικής, διευρύνουμε την παρουσία μας στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας και επικεντρωνόμαστε σε επιλεγμένες αγορές ενδιαφέροντος, αξιοποιώντας την εξωστρέφεια, την τεχνογνωσία και το στελεχιακό μας δυναμικό ως πηγή κινητήριας δύναμης.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024