Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings12ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης “Ηρακλής”

12ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης “Ηρακλής”

Συνέντευξη τύπου για τον 12ο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης “Ηρακλής” (Hercules Mountain Marathon), έδωσαν σήμερα ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Βίβιαν Αργύρη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τραχίνα κ. […]

Συνέντευξη τύπου για τον 12ο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης “Ηρακλής” (Hercules Mountain Marathon), έδωσαν σήμερα ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα Βίβιαν Αργύρη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τραχίνα κ. Νίκος Αντωνίου και ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα κ. Λουκάς Πρατήλας. Ο 12ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης “Ηρακλής” θα λάβει χώρα στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018 και περιλαμβάνει τρεις αγώνες βουνού που απευθύνονται σε κάθε δυναμικότητας αθλητές. Περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα τρέξουν στα μονοπάτια της Οίτης, ενώ πολλά παιδιά θα πάρουν μέρος και στον παιδικό αγώνα, τον “Λαγοπόδαρο”. Για φέτος, έχουν σχεδιαστεί πολλές παράλληλες δράσεις, ώστε οι αθλητές και οι συνοδοί τους να περάσουν ένα όμορφο διήμερο. Προβολές στο “Αστεροσχολείο” της Υπάτης, εκδήλωση όπου αθλητές που έχουν πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων/Νεανίδων θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους από αυτή τη διεθνή συμμετοχή, ενώ τα παιδιά τάξεων του Δημοτικού θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν με δραστηριότητες στην πλατεία της Υπάτης. O 12ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης “Ηρακλής” εντάσσεται στις εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Λαμιέων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024