Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΧριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Κτήμα Ορίζοντες και την Gtouch Food Creators

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Κτήμα Ορίζοντες και την Gtouch Food Creators

Το Κτήμα Ορίζοντες και η Gtouch Food Creators διοργάνωσαν την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου μία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με χρώματα, αρώματα και ξεχωριστές γεύσεις για τους φίλους και συνεργάτες τους. Στόχος η […]

Το Κτήμα Ορίζοντες και η Gtouch Food Creators διοργάνωσαν την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου μία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με χρώματα, αρώματα και ξεχωριστές γεύσεις για τους φίλους και συνεργάτες τους. Στόχος η άμεση γνωριμία με το χώρο και τις υπηρεσίες του, παίρνοντας μία πλούσια γεύση από μεγάλα events που δύναται να πραγματοποιηθούν. Όλοι λοιπόν οι καλεσμένοι έχουν πλέον άμεση εικόνα από τις δυνατότητες της δουλειάς της εταιρείας και έτσι μπορούν να αφήσουν ελεύθερη την φαντασία τους να δημιουργήσει τα πιο ευφάνταστα κοινωνικά και εταιρικά events με άποψη. Σημαντική βοήθεια προσέφεραν για τη βραδιά αυτή με την ευγενική χορηγία τους, οι: Fevronia Luxury Concepts, Έπιπλα Zazoo Rentals, Party Mobile Services και Pahountis Photography.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024