Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ χορηγός ΑΝΕΚ Lines τιμά τους Χρυσούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές Κ. Λιβανό και Α. Παπαστάμο

Η χορηγός ΑΝΕΚ Lines τιμά τους Χρυσούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές Κ. Λιβανό και Α. Παπαστάμο

Η ANEK Lines, ως Μεγάλη και Υπερήφανη Χορηγός, συνοδοιπόρος του ποδηλατικού Συλλόγου ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ Lines και συνταξιδιώτης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, σχεδόν 20 χρόνια, τίμησε, κατά την διάρκεια μίας σεμνής […]

Η ANEK Lines, ως Μεγάλη και Υπερήφανη Χορηγός, συνοδοιπόρος του ποδηλατικού Συλλόγου ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ Lines και συνταξιδιώτης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, σχεδόν 20 χρόνια, τίμησε, κατά την διάρκεια μίας σεμνής τελετής, την όλη πορεία και τις παγκόσμιες διακρίσεις δύο αθλητών τους. Του Κωνσταντίνου Λιβανού στο ποδήλατο και του Απόστολου Παπαστάμου στην κολύμβηση.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χανιώτης ποδηλάτης Κωνσταντίνος Λιβανός του ΤΑΛΩΣ ANEK Lines, απέσπασε δύο χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην Φρανκφούρτη, Ο νεαρός Κρητικός αποτελεί τον πρώτο Έλληνα αθλητή, που αποσπά δύο χρυσά μετάλλια στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η κατάκτηση ενωρίτερα δύο χρυσών Πανευρωπαϊκών Μεταλλίων. Ο επίσης, Χανιώτης αθλητής Απόστολος Παπαστάμος του ΝΟΧ, ξεχώρισε στον τελικό των 400μ. μικτής ατομικής, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων-Νεανίδων της Βουδαπέστης, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ και “κλειδώνοντας” παράλληλα τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024