Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ ιταλική εφημερίδα La Repubblica εκθειάζει τους Λειψούς

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica εκθειάζει τους Λειψούς

Νέο εκτενές αφιέρωμα της ιταλικής εφημερίδας “La Repubblica” για το νησί της Θεάς Καλυψούς. Το αφιέρωμα φέρει τον τίτλο, “Το βίντεο κλιπ του δημάρχου Λειψών που τραγουδά και καλεί τους […]

Νέο εκτενές αφιέρωμα της ιταλικής εφημερίδας “La Repubblica” για το νησί της Θεάς Καλυψούς. Το αφιέρωμα φέρει τον τίτλο, “Το βίντεο κλιπ του δημάρχου Λειψών που τραγουδά και καλεί τους τουρίστες στο νησί!” Η ταξιδιωτική συντάκτρια Valentina Tosoni εμπνέεται από τις μελωδίες του διαχρονικού ιταλικού τραγουδιού “I Giardini di Marzo” που ερμηνεύει ο δήμαρχος των Λειψών κ. Φώτης Μάγγος με την τραγουδίστρια Μαρίνα Μανωλάκου και μεταφέρει την αύρα που εκπέμπουν οι Λειψοί στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας με τους εκατομμύρια αναγνώστες. Η δημοσιογράφος περιγράφει τον προορισμό ως έναν ανεπιτήδευτο πανέμορφο προορισμό που η απόσταση και ο χρόνος που χρειάζεται να φτάσει κανείς από την Ιταλία αντισταθμίζεται πλήρως από τους αυθόρμητους και γνήσιους ντόπιους, τα αξέχαστα κρυστάλλινα νερά  το φυσικό φως και τη θετική ενέργεια. Αναφέρει μάλιστα πως διάσημοι Ιταλοί έχουν προτιμήσει στο παρελθόν τους Λειψούς για το γάμο τους, ενώ το νησί αποτελεί παράδεισο για τους φίλους της ιστιοπλοΐας. Το άρθρο αναφέρει πως παρά τις ασφυκτικές συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, το νησί κατάφερε να επιβιώσει και να προσαρμοστεί.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024