Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Πάρος δείχνει να ‘κρατά δυνάμεις’ με αυξητικές τάσεις στη Γερμανία

Η Πάρος δείχνει να ‘κρατά δυνάμεις’ με αυξητικές τάσεις στη Γερμανία

Το έντονο ενδιαφέρον της γερμανικής ταξιδιωτικής αγοράς για την Πάρο διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά στη διάρκεια των επαφών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο. Το Δήμο […]

Το έντονο ενδιαφέρον της γερμανικής ταξιδιωτικής αγοράς για την Πάρο διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά στη διάρκεια των επαφών που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης ΙΤΒ στο Βερολίνο. Το Δήμο Πάρου εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Μικές Λεοντής και η σύμβουλος του δημάρχου κα Ελένη Τριπολιτσιώτη που είχαν σειρά συναντήσεων με δημοσιογράφους, bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες. Επίσης, κατά την διάρκεια της έκθεσης ο δήμαρχος του Stari Grad Antonio Škarpa επισκέφθηκε το stand της Πάρου, όπου συζητήθηκε μεταξύ άλλων το ενδεχόμενο διοργάνωσης κοινής δράσης στο μέλλον. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα των προκρατήσεων η Πάρος δείχνει να “κρατά δυνάμεις” με αυξητικές τάσεις, πράγμα που φάνηκε και από τις επαφές με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που απεδείχθησαν αρκετά εποικοδομητικές σε επίπεδο διάθεσης διεύρυνσης των συνεργασιών με τους επαγγελματίες του νησιού. Ο Δήμος Πάρου παίρνει μέρος και στην αντίστοιχη έκθεση στο Παρίσι που άνοιξε τις πύλες της χθες Πέμπτη 14 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Μαρτίου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024