Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠαρασκευή και 13 το μεγάλο Ice Party του Ομίλου Μουζενίδη

Παρασκευή και 13 το μεγάλο Ice Party του Ομίλου Μουζενίδη

Με σύνθημα “Γενναίοι επιζώντες ενωθείτε για το μεγάλο Ice Party του Ομίλου Μουζενίδη”, έγινε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου το καθιερωμένο πάρτι του προσωπικού του Mouzenidis Group και η κοπή της […]

Με σύνθημα “Γενναίοι επιζώντες ενωθείτε για το μεγάλο Ice Party του Ομίλου Μουζενίδη”, έγινε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου το καθιερωμένο πάρτι του προσωπικού του Mouzenidis Group και η κοπή της βασιλόπιτας. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Μουζενίδη, ζέσταναν με το κέφι και το χορό τους την αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης. Το dress code ήταν αυστηρό: γούνες, παλτό, γάντια, κασκόλ, σκούφοι και μπότες, όπως επέβαλλαν οι πολικές συνθήκες των ημερών στη Θεσσαλονίκη. Για τον διαγωνισμό της καλύτερης “Ice Party” φωτογραφίας οι συνάδελφοι πόζαραν ατομικά και ανά τμήμα, ακολουθώντας το concept του διαγωνισμού και ποστάροντας στο Facebook  με hashtag #icepartymzt τις δημιουργικές τους λήψεις. Οι πιο “δραστήριοι” συνάδελφοι που ξεσήκωσαν με το κέφι τους και τους ρυθμούς του μουσικού συγκροτήματος “Virtuosos”, αλλά και του DJ Διογένη Μαργιόλα, στέφθηκαν Ice King και Ice Queen της βραδιάς. Ο πρόεδρος του ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, με τους υπεύθυνους των εταιρειών να παραλαμβάνουν το κομμάτι για λογαριασμό της ομάδας τους. Η τυχερή εταιρεία που κέρδισε το φλουρί για το 2017 ήταν η Ellinair, η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη. Έναν ακόμα τυχερό συνάδελφο ανέδειξε η βραδιά, που κέρδισε το φλουρί σε ατομικό επίπεδο και μαζί ένα διήμερο αεροπορικό ταξίδι για 2 άτομα στην Αθήνα με την Ellinair και διαμονή στο ξενοδοχείο Bomo Club Palace Hotel 4*.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024