Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠρόγραμμα “Γνωρίζω και προβάλλω τη Φύση και την Ιστορία της Μεσσηνίας” στο Costa Navarino

Πρόγραμμα “Γνωρίζω και προβάλλω τη Φύση και την Ιστορία της Μεσσηνίας” στο Costa Navarino

Ξεκίνησε το Νοέμβριο το πρόγραμμα “Γνωρίζω και προβάλλω τη Φύση και την Ιστορία της Μεσσηνίας”. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα υλοποιείται για 5η χρονιά από την TEMEΣ – Costa Navarino και το […]

Ξεκίνησε το Νοέμβριο το πρόγραμμα “Γνωρίζω και προβάλλω τη Φύση και την Ιστορία της Μεσσηνίας”. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα υλοποιείται για 5η χρονιά από την TEMEΣ – Costa Navarino και το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχοντας επιτύχει μεγάλη ανταπόκριση από την πρώτη κιόλας χρονιά, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Γνωρίζω και προβάλλω τη Φύση και την Ιστορία της Μεσσηνίας” που απεικονίζεται στο συνοδευτικό μας Βίντεο Δελτίο Τύπου, διοργανώνεται φέτος για 5η συνεχή χρονιά, ξεκινώντας στις αρχές Νοεμβρίου. Η πρωτοβουλία αυτή είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην ΤΕΜΕΣ, φορέας ανάπτυξης της Costa Navarino και το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και έχει γνωρίσει ευρεία αποδοχή από τα σχολεία της Μεσσηνίας. Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα στο Navarino Natura Hall, που βρίσκεται στο Navarino Dunes της Costa Navarino και έχει αγκαλιαστεί θερμά από τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα, με περισσότερες από 3.000 συμμετοχές έως σήμερα. Η δράση απευθύνεται σε μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης δημοτικών σχολείων, καθώς και σε όλες τις τάξεις Γυμνασίων της Μεσσηνίας. Μέσα από ξεχωριστές διαδρομές και ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, τα παιδιά μαθαίνουν για την προστασία του περιβάλλοντος και τη σημασία της αειφορίας και γνωρίζουν τη μοναδική Μεσσηνιακή φύση και την ιστορία της περιοχής. Οι ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες εντάσσονται στη διδακτική ύλη των σχολείων και αφορούν στη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής, στο πλούσιο θαλάσσιο περιβάλλον, καθώς και στην κλιματική αλλαγή.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024