Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Archipelagos Luxury Hotel Mykonos γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του

Το Archipelagos Luxury Hotel Mykonos γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας του

Με ένα μυκονιάτικο πάρτι γιόρτασε το Σάββατο 29 Ιουνίου την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας του το ξενοδοχείο Archipelagos Luxury Hotel στο Καλό Λιβάδι. Οι παρευρισκόμενοι, πιστοί πελάτες του ξενοδοχείου, […]

Με ένα μυκονιάτικο πάρτι γιόρτασε το Σάββατο 29 Ιουνίου την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας του το ξενοδοχείο Archipelagos Luxury Hotel στο Καλό Λιβάδι. Οι παρευρισκόμενοι, πιστοί πελάτες του ξενοδοχείου, συνεργάτες και φίλοι, χόρεψαν στους ρυθμούς της μπάντας My Excuse, γεύθηκαν τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef του ξενοδοχείου κ. Γιώργου Γραμματικόπουλου και δοκίμασαν τα signature cocktails του ξενοδοχείου Archipelagos. Στο τέλος οι παρευρισκόμενοι έλαβαν δώρο με το νέο signature scent του ξενοδοχείου. H ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, κα Τόνια Παναγοπούλου δήλωσε: “Για όλους εμάς της οικογένειας του Archipelagos, η σημερινή βραδιά είναι ορόσημο. Γιορτάζουμε την ολοκλήρωση των πρώτων είκοσι χρόνων λειτουργίας μας, αλλά πολύ περισσότερο, παίρνουμε θετική ενέργεια και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι και επαγγελματισμό να προσφέρουμε αυθεντική Μυκονιάτικη φιλοξενία και για τα επόμενα είκοσι”. Το Archipelagos Luxury Hotel Mykonos έχει ψηφιστεί από τους αναγνώστες του έγκριτου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler, ως ένα από τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο και ως το 2o καλύτερο σε Ελλάδα και Τουρκία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024