Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Central Hersonissos λαμβάνει πιστοποιητικό διάκρισης 2015 από το TripAdvisor

Το Central Hersonissos λαμβάνει πιστοποιητικό διάκρισης 2015 από το TripAdvisor

Το ξενοδοχείο Central Hersonissos έλαβε βραβείο αριστείας από TripAdvisor. Στην πέμπτη του χρονιά, το βραβείο αυτό επιβραβεύει την υπεροχή στον τομέα της φιλοξενίας και δίδεται μόνο σε καταλύματα τα οποία […]

Το ξενοδοχείο Central Hersonissos έλαβε βραβείο αριστείας από TripAdvisor. Στην πέμπτη του χρονιά, το βραβείο αυτό επιβραβεύει την υπεροχή στον τομέα της φιλοξενίας και δίδεται μόνο σε καταλύματα τα οποία διαρκώς λαμβάνουν καλές κριτικές στο TripAdvisor.  Οι νικητές του Βραβείου Αριστείας περιλαμβάνουν καταλύματα, εστιατόρια και μέρη προς επίσκεψη από όλον τον κόσμο, τα οποία προσφέρουν στους πελάτες/επισκέπτες τους, εμπειρίες ανώτερης ποιότητας.

“Το να κερδίσουμε το Βραβείο Αριστείας από το TripAdvisor αποτελεί τιμή για όλη την ομάδα του  Central Hersonissos και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους μας τους επισκέπτες που αφιέρωσαν χρόνο για να γράψουν μία κριτική στο TripAdvisor,” είπε ο κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης, διευθύνων σύμβουλος του Central Hersonissos.” Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βράβευση από το να βλέπεις την αναγνώριση των επισκεπτών σου. Με το Βραβείο Αριστείας που βασίζεται σε κριτικές πελατών, η ανταμοιβή είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης στην επιχείρησή μας και στη συνεχή μας δέσμευση για βελτίωση των υπηρεσιών μας”. “

Το TripAdvisor έχει τη χαρά να τιμά ιδιαίτερες επιχειρήσεις στον τομέα της φιλοξενίας, που λαμβάνουν επαίνους και αναγνώριση από ταξιδιώτες μέσα στην ιστοσελίδα.” αναφέρει ο Marc Charron President, TripAdvisor για Επιχειρήσεις. “Προβάλλοντας τις επιχειρήσεις που στοχεύουν στο να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες, το TripAdvisor όχι μόνο βοηθά στο να βελτιωθούν τα πρότυπα της φιλοξενίας παγκοσμίως, αλλά ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να διακριθούν και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024